تغذیه

دانلود پاورپوینت آهن چيست‌ و علائم ابتلا به كم خونی فقر آهن

پاورپوینت آهن چيست‌
پاورپوینت کاربرد آهن چیست
پاورپوینت آهن چیست به زبان ساده
پاورپوینت ماده اولیه آهن خالص چیست

دانلود پاورپوینت آهن چيست‌ و علائم ابتلا به كم خونی فقر آهن جهت رشته تغذیه در قالب 21 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

آهن يك ماده مغذي مورد نياز براي ادامه حيات و اساسي

ترين ماده اوليه براي ساختن گلبول هاي قرمز خون مي

باشد . براي ساخته شدن گلبول هاي قرمز خون بدن به

مواد مغذي مختلفي مثل آهن ، اسيد فوليك ، ويتامين ب 6

 ، ويتامين ب 12 ، ويتامين ث و پروتئين نياز دارد كه

بايد از طريق رژيم غذايي روزانه تامين شود . نقش

گلبول هاي قرمز خون انتقال اكسيژن به سلول هاي بدن

است

 

 

 

فهرست مطالب :

كمبود آهن و كم خوني فقر آهن چيست ؟

چه عواملي موجب كمبود آهن و كم خوني فقر آهن مي شود
چه افرادي در معرض خطر كمبود آهن و كم خوني قرار دارند ؟

عوارض بهداشتي ، اقتصادي ، اجتماعي كم خوني فقر آهن

علائم ابتلا به كم خوني فقر آهن

چگونه افراد مبتلا به كمبود آهن و كم خوني فقر آهن را شناسايي كنيم ؟

و….

دانلود پاورپوینت آهن چيست‌ و علائم ابتلا به كم خونی فقر آهن

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت آهن چيست‌ و علائم ابتلا به كم خونی فقر آهن”

تغذیه

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

پاورپوینت عوامل مؤثر بر كارایی اشعه ماوراء بنفش
پاورپوینت مزایای اشعه دهی
پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی
پاورپوینت کاربرد اشعه دهی در مواد غذایی

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع جهت رشته تغذیه در قالب 26 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

تشعشعات مورد استفاده درصنایع غذایی

تشعشعاتی با فركانس پایین تر وانرژی كمتر است و با عنوان اشعه ماوراء بنفش

تشعشعاتی با فركانسهای بالاتر هستند كه مقدار انرژی زیادی دارند وقادراند ملكولها را به یونها تجزیه نمایند واز این رو تشعشعات یونیزه نامیده می شوند.

درمیان تشعشعات الكترومغناطیسی مختلف اشعه ماوراء بنفش كاربرد گسترده ای در صنایع غذایی پیدا كرده است.

 

 

فهرست مطالب :

روشهای نگهداری مواد غذایی

اشعه دهی(Irradiation )

مزایای اشعه دهی

دوز جذب شده

روش های اشعه دهی

کاربرد اشعه دهی در مواد غذایی

مزایای اشعه دهی

محدودیت های اشعه دهی

تشعشعات مورد استفاده درصنایع غذایی

عوامل مؤثر بر كارایی اشعه ماوراء بنفش

انواع تشعشعات یونیزه

اشعه گاما وكاتدی

اثرمیكروب كشی دوز مشخصی از اشعه به عوامل زیر وابسته است:

و…

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع”

تغذیه

دانلود پاورپوینت نقش بهداشت محيط در كنترل بيماريهای روده ای ناشی از آب و غذا با اولويت التور

پاورپوینت بیماری های منتقله از غذا
پاورپوینت بیماریهای منتقله از آب و غذا ppt
پاورپوینت اهمیت بیماری های ناشی از مواد غذایی
پاورپوینت عفونت غذایی چیست

دانلود پاورپوینت نقش بهداشت محيط در كنترل بيماريهای روده ای ناشی از آب و غذا با اولويت التور جهت رشته تغذیه در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی
 بیماریهای هستند که از خوردن و آشامیدن آب یا نوشیدنی آلوده ناشی می شوند .

عامل این آلودگی باکتری ها؛ ویروسها ؛ توکسین ها و انگل ها هستند که باعث ایجاد بیماری هایی  وبا ؛ اسهال خونی ؛آمیبی؛ تیفوئید ؛مسمومیت غذایی ؛ بوتولیسم و…..در انسان میشوند .

 در اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا شامل: تهوع؛استفراغ؛گرفتگی شکمی است .این نشانه ها به طور متوسط در مدت 24 تا 48 ساعت بعد از عفونت ظاهر شده و برای 1تا2 روز ادامه می یابد.

اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا میتوانند به دلیل از دست دادن آب و املاح بدن بیمار باعث ایجاد عوارض کم آبی و یا مرگ در انسان شوند.

 

 

فهرست مطالب :

بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی

اماكن و مراكز حساس :

مواد غذايي حساس

اقدامات بهداشتی پيش از بروز همه گيري

اقدامات بهداشتی در هنگام بروز همه گيري

اقدامات تكميلي پس از پايان همه گيري

بررسي هاي محيطي و مواد غذايي

بررسي هاي لازم در مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي :

مهمترین اهداف بررسی طغیان بیماریهای منتقله از غذا:

عفونت های منتقله از غذا

مسمومیت غذایی

و…

دانلود پاورپوینت نقش بهداشت محيط در كنترل بيماريهای روده ای ناشی از آب و غذا با اولويت التور

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت نقش بهداشت محيط در كنترل بيماريهای روده ای ناشی از آب و غذا با اولويت التور”

تغذیه

دانلود پاورپوینت اپیدمیولوژی دیابت در 55 اسلاید

پاورپوینت سیر طبیعی بیماری دیابت
پاورپوینت سیر طبیعی بیماری دیابت
پاورپوینت اهمیت بیماری دیابت
پاورپوینت کدام دیابت شیوع بیشتری دارد

دانلود پاورپوینت اپیدمیولوژی دیابت جهت رشته تغذیه در قالب 55 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

اهميت بهداشتی

دیابت بعنوان شایعترین بیماري متابولیك با درگیري حدود ٧ درصد از جمعیت بالغین دنیا شیوعي رو به افزایش داشته و
در ٢٠ سال آینده این میزان دو برابر خواھد شد.
نگراني عمده از پاندمي دیابت افزایش شیوع ناتواني و مرگ و میر حاصل از عوارض بیماري است كه ١۵ درصد كل بودجه ي بھداشتي جامعه را بخود اختصاص ميدھد.
دیابت با عوارضي چون بیماريھاي قلبي  عروقي، رتینوپاتي، نفروپاتي و غیره مسئول ۴ میلیون مرگ در سال بوده و علت ٩ درصد كل مرگھاي جھان محسوب ميگردد و از نظر بار بیماريھا در رتبه ۴ تا ١٠ در كشورھاي مختلف قرار دارد.

 

 

فهرست مطالب :

اهمیت بهداشتی دیابت

مرگ و میر ناشی از دیابت

هزینه های دیابت

انواع دیابت

معیارهای تشخیص

برنامه کشوری پیشگیری و کنترل دیابت

اهداف درمان

عوارض

دانلود پاورپوینت اپیدمیولوژی دیابت در 55 اسلاید

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت اپیدمیولوژی دیابت در 55 اسلاید”

تغذیه

دانلود پاورپوینت ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار

پاورپوینت خواص نمک ید دار
پاورپوینت فواید و مضرات نمک دریا
پاورپوینت مضرات نمک ید دار چیست
پاورپوینت نمک طبیعی چیست

دانلود پاورپوینت ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار جهت رشته تغذیه در قالب 23 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

پيرامون نمك طعام

 – يك ماده شيميايي به صورت بلورهاي سفيد مکعبي شکل با دانه هاي ريز يا پودر شور مزه بدون پوست

– از فرمول Nacl تبعيت مي كند

-اين ماده شيميايي جاي خاصي در سفره روزانه ما دارد و در قرآن با نام شوري هم آمده است. در احاديث هم توصيه شده در شروع هر وعده غذائي بهتر است که اول مقدار کمي نمک بخوريم.
كاربرد نمك در صنايع غذايي

– نمک ، علاوه بر اين که طعم خوبي به مواد غذايي مي دهد از رشد ميکروارگانيسم هاي نامطلوب در محصول جلوگيري مي کند و بافتهاي محصول را هم محفوظ نگه مي دارد .
-چربيها را در محصولاتي مثل سوسيس و کالباس پخش مي کند .
– در ميوه ها و سبزي هاي کنسرو شده شرايط مناسبي را براي فعاليت ميکروارگانيسم هاي مطلوب ايجاد مي کند.

 

 

فهرست مطالب :
پيرامون نمك طعام
منابع استخراج نمك
ناخالصيهاي موجود در نمك
ناخالصيهاي فلزات سنگين
عوارض مصرف نمكهاي تصفيه نشده
روش مكانيزه توليد نمك تصفيه
خصوصيات فيزيكي و شيميايي نمكهاي تصفيه شده
و…

دانلود پاورپوینت ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار”

تغذیه

دانلود پاورپوینت نقش غذا و تغذیه سالم در سلامت

پاورپوینت تحقیق دانش آموزی درباره تغذیه سالم
پاورپوینت تغذیه سالم و ناسالم
پاورپوینت فواید تغذیه سالم در یادگیری و سلامتی
پاورپوینت تاثیر تغذیه بر سلامت روان

دانلود پاورپوینت نقش غذا و تغذیه سالم در سلامت جهت رشته تغذیه در قالب 24 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

نقش تغذیه در سلامت

¢عادات غذایی غلط علت 30%از کل سرطان ها در کشورهای  غربی و حدود 20% از سرطان ها در کشورهای  در حال توسعه است.
¢مصرف کم میوه و سبزی علت 19 درصد سرطان های دستگاه گوارش و31 درصد بیماری های ایسکمیک قلب در جهان بشمار می رود.
¢در حدود یک سوم موارد سرطان را می توان با تغذیه صحیح ، کنترل وزن و افزایش تحرک بدنی کاهش داد.
¢مطالعات انجام شده در چین ، فنلاند و ایالات متحده : 60 % موارد دیابت نوع 2 با تغییر در رژیم غذایی و فعالیت فیزیکی قابل پیشگیری است و تاثیر آن 2 برابر درمان های دارویی است

 

 

فهرست مطالب :
نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها
نقش تغذیه در سلامت
عوامل خطرزاي تغذيه اي
بار ناشی از بیماری های مرتبط با تغذیه در ایران
علل بروز اضافه وزن وچاقی                
مقدار توصیه شده نمک
عوامل خطر ساز افزایش فشار خون

و…

 

دانلود پاورپوینت نقش غذا و تغذیه سالم در سلامت

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت نقش غذا و تغذیه سالم در سلامت”

تغذیه

دانلود پاورپوینت روغن ها و چربی ها در 14 اسلاید

پاورپوینت روغن ها و چربی ها
پاورپوینت تفاوت روغن و چربی
پاورپوینت تبدیل روغنهای مایع به جامد
پاورپوینت تحقیق در مورد روغن های خوراکی

دانلود پاورپوینت روغن ها و چربی ها جهت رشته تغذیه در قالب 14 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

تفاوت روغن و چربی

روغن در درجه حرارت معمولی مایع می باشد و چربی در درجه حرارت معمولی جامد است
وجود مقدار کافی از روغن و چربی در رژیم غذائی لازم است و برای تامین انرژی مورد نیاز بدن همچنین تامین اسیدهای چرب ضروری ( امگا 3 و امگا 6 ) و ویتامینهای محلول در چربی ضروری است.
حداقل دریافت چربی برای افراد مختلف متفاوت است و در دوران مختلف زندگی تغییر می کند. دریافت کافی چربی بویژه قبل از بارداری و در طول دوران بارداری و شیردهی حائز اهمیت است.

 

 

فهرست مطالب :
انواع چربیها
تفاوت روغن و چربی
اسیدهای چرب
اسیدهای چرب ضروری
تبدیل روغنهای مایع به جامد
ویتامینهای محلول در چربی
کلسترول
کلسترول خوب , کلسترول بد
کلسترول و بیماریهای قلبی
عوامل موثر بر کلسترول خون
تغذیه

دانلود پاورپوینت روغن ها و چربی ها در 14 اسلاید

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت روغن ها و چربی ها در 14 اسلاید”

تغذیه

دانلود پاورپوینت آشنایی با برخی گیاهان دارویی و خواص آن ها

پاورپوینت انواع گیاهان دارویی و خواص آنها
پاورپوینت گیاهان دارویی چیست
پاورپوینت انواع گیاهان دارویی کوهی
پاورپوینت تحقیق در مورد گیاهان دارویی کلاس اول

دانلود پاورپوینت آشنایی با برخی گیاهان دارویی و خواص آن ها جهت رشته تغذیه در قالب 71 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

شاه بلوط درختي است بلند با چوبي شكننده و شاخه هايي پوشيده از برگ هاي متقابل پنجه اي شكل. گل هاي آن سفيد مايل به زرد و خوشه اي هستند. ميوه آن نيز به صورت كپسول خارداري است كه يك تا سه دانه در آن قرار دارد. موطن اصلي آن مناطق بالكان و شرق مديترانه است.

 

 

فهرست مطالب :

شاه بلوط هندي

توسكا

Alnus glutinosa L.

تيره بتولاسه

انگور خرس

Arbutus uva-ursi L.

تيره اريكاسه

درمنه

Artemisia absinthium L.

تيره Compositae

زرشك

Berberis vulgaris L.

تيره Berberidaceae

شمشاد

Buxus sempervirens L.

تيره Buxuceae

علف جارو يا خلنگ

Calluna vulgaris L.

تيره Ericaceae

و….

دانلود پاورپوینت آشنایی با برخی گیاهان دارویی و خواص آن ها

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت آشنایی با برخی گیاهان دارویی و خواص آن ها”

تغذیه

دانلود پاورپوینت مکمل ها و مواد غذایی نیروزا

پاورپوینت مکمل ها و مواد غذایی نیروزا
پاورپوینت مواد نیروزا چیست
پاورپوینت انواع مکمل های غذایی
پاورپوینت مواد نیروزا قبل از مسابقه

دانلود پاورپوینت مکمل ها و مواد غذایی نیروزا جهت رشته تغذیه در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

مكمل های غذایی

تعریف:كلیه مواد مغذی , غذایی , گیاهی كه علاوه بر رژیم غذایی متعادل با هدف افزایش عملكرد بدنی مصرف می شوند .

     مكمل هایی كه می توانند فایده ای برای ورزشكار داشته باشند انگشت شمارند ودر شرایطی مفید خواهند بود كه به درستی مصرف شوند .

     با این همه مصرف مكمل های غذایی در ورزش گسترده بوده و كمتر ورزشكاری را می توان دید كه لااقل در برخی از مراحل دوره فعالیت ورزشی خود یك یا چند مكمل را آزمایش نكرده باشد .

 

 

فهرست مطالب :

مكمل های غذایی

چرا مکمل؟

ویژگی های عمومی یک مکمل ورزشی مفید

چگونه یك مكمّل غذایی انتخاب كنیم ؟

تقسیم بندی مكمّل های غذایی :

مشكلات مصرف مكمل های غذایی :

و…

دانلود پاورپوینت مکمل ها و مواد غذایی نیروزا

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت مکمل ها و مواد غذایی نیروزا”

تغذیه

دانلود پاورپوینت آهن و آهن ياری در دختران دبيرستانی

پاورپوینت آهن ياری در دختران دبيرستانی
پاورپوینت آهن ياری در دختران
پاورپوینت تغذیه در دختران
پاورپوینت علائم ابتلا به كم خونی فقر آهن

دانلود پاورپوینت آهن و آهن ياری در دختران دبيرستانی جهت رشته پزشکی در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

آهن چيست؟

آهن يك ماده مغذي مورد نياز براي ادامه حيات است.
آهن اساسي ترين ماده اوليه  براي ساختن گلبولهاي قرمز خون مي باشد.
براي ساخته شدن گلبولهاي قرمز خون بدن به مواد مغذي مختلفي مثل آهن  ، اسيد فوليك ، ويتامين  ب 6 ، ويتامين ب 12 ، ويتامين ث وپروتئين نياز دارد  كه بايد از طريق غذايي روزانه تامين مي شود.
نقش گلبول قرمز خون انتقال اكسيژن به سلولهاي بدن است .

 

 

فهرست مطالب :
آهن چيست؟
كمبود آهن وكم خوني فقر آهن چيست ؟
بيش از 2 ميليارد نفر از مردم جهان دچار كمبود آهن كم خوني هستند
چه عواملي موجب كمبود آهن و كم خوني فقر آهن مي شود ؟
چه افرادي در معرض خطر كمبود آهن و           كم خوني قرار دارند ؟
عوارض بهداشتي– اقتصادي- اجتماعي كم خوني فقر آهن
علائم ابتلا به كم خوني فقر آهن
و….

دانلود پاورپوینت آهن و آهن ياری در دختران دبيرستانی

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت آهن و آهن ياری در دختران دبيرستانی”