باستان شناسی

دانلود پاورپوینت بررسی باغ تاريخی پاسارگاد

پاورپوینت درباره باغ پاسارگاد
دانلود پاورپوینت درباره باغ پاسارگاد
پاورپوینت باغ پاسارگاد

دانلود پاورپوينت بررسی باغ تاريخی پاسارگاد جهت رشته باستان شناسی در قالب 16 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

 

پيروان آئين زرتشت به روشنايي معتقد بودند و بر اين باور بودند كه خورشيد با تابش خود به زمين تمام پليدي ها را از بين مي برد. دانه با جان گرفتن در بستر آب و خورشيد با تابش خستگي ناپذير خود باعث  رشدو زندگي گياهان مي شود.  اين عقايد نشان ازعلاقه ايرانيان به طبيعت دارد در زمان هخامنشيان كه ايران در اوج شكوه خود بسر مي بر د پادشاهان هخامنشي كاخ هاي و باغهاي زيباي را ساختند كه  تزيينات  آنها الهام گرفته از طبيعت و نقوش گياهان وحيوانات است.

 

 

 

فهرست مطالب
مقدمه
تاريخچه
پرديس شاهي ويژگيهاي عناصر معماري درآن
نظام هندسي
شيوه كاشت
نهر ها و حوضه ها
منابع

دانلود پاورپوینت بررسی باغ تاريخی پاسارگاد

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت بررسی باغ تاريخی پاسارگاد”

باستان شناسی

دانلود پاورپوینت آشنایی با موزه فرش تهران

پاورپوینت موزه فرش تهران
دانلود پاورپوینت موزه فرش تهران
دانلود پاورپوینت موزه فرش
پاورپوینت تحلیل موزه فرش تهران
پاورپوینت تحلیل موزه فرش

دانلود پاورپوینت آشنایی با موزه فرش تهران جهت رشته باستان شناسی در قالب 25 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

اهداف موزه: پژوهش در سوابق‌، تحولات و كيفيت تاريخي هنر و صنعت فرش‌، خاصه در ايران‌، گردآوري و خريداري نمونه انواع قالي‌هاي دست بافت ايراني و برگزاري نمايشگاه‌هاي موقت از فرش ايران و ساير نقاط جهان‌، از اهداف موزه به شمار ميآيد.موزه ی فرش در سال 1340به صورت نا تمام به منظور گالری فرش ساخته شده و15سال به صورت متروکه ماندوسپس اوایل سال 55 ه.ق کار همراه با تغییرات کلی آغاز شد.
 

 

 

در حین عملیات ساخت گروهی مسئول جمع آوری فرشهای گوناکون از ایران وجهان شد.
بدین ترتیب نمایشگاه موزه فرش ایران در22بهمن 56 برای بازدید عموم گشایش یافت.
این موزه امروزه یکی از قویترین موزه های تخصصی جهان به لحاظ داشتن قالیهای متنوع ویکی از زیباترین موزه ها به لحاظ نوع معماری ساختمان محسوب میشود.

 

 

 

فهرست مطالب
تاریخچه
اهداف موزه
معرفی بنا
نمایشگاه
شرایط محیطی نمایشگاه
نمایشگاه موقت
کتابخانه
بخش موزه داری
سالن سمعی بصری
اتاق کنترل سیستم حفاظتی
بخش اداری
بخش آموزش
باجه فروش بلیط
محل فروش نشریات
بخش خدمات
نحوه نمایش ونگهداری آثاردرموزه
نورپردازی
از محاسن این طرح می توان به نکات زیر اشاره کرد
معایبی که در طرح به نظر میرسید عبارتند از
بهینه سازی شرایط نمایش آثار و عملکرد بخشهای مختلف موزه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود پاورپوینت آشنایی با موزه فرش تهران

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت آشنایی با موزه فرش تهران”

باستان شناسی

دانلود پاورپوینت مصور آشنایی با فسیل ها

پاورپوینت فسیل ها
پاورپوینت فسیل جانداران
دانلود پاورپوینت فسیل ها
پاورپوینت درمورد فسیل ها

دانلود پاورپوینت مصور آشنایی با فسیل ها جهت رشته باستان شناسی در قالب 13 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

یکی از جالب ترین فسیل هایی که تا به حال کشف شده است مربوط به یک عنکبوت است که در حال شکار حشره ای دیگر است و در همان حال هر دو مرده اند و تبدیل به فسیل شده اند. این فسیل 100 میلیون سال قدمت دارد و در دره در میانمار کشف شد. نکته جالب این فسیل دقیق بودن و جزئیات بالایی است که در تار و پود آن دست نخورده باقی مانده است.

 

 

 

فهرست مطالب
عنکبوت شکارچی
سرکرگدن 30 کیلویی
بزرگترین آرواره کشف شده
مورچه غول پیکر
وال فسیل شده در ساحل

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود پاورپوینت مصور آشنایی با فسیل ها

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت مصور آشنایی با فسیل ها”

باستان شناسی

دانلود پاورپوینت پروژه نقد تخت جمشید

پاورپوینت تخت جمشید چهارم ابتدایی
دانلود پاورپوینت تخت جمشید
پاورپوینت درباره تخت جمشید
پاورپوینت معماری تخت جمشید
پاورپوینت تحلیل تخت جمشید

دانلود پاورپوينت پروژه نقد تخت جمشيد جهت رشته باستان شناسی در قالب 18 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

 

تخت جمشيد (Ttakht -e- Jamshid) نام محلي پايتخت داريوش بزرگ است؛ که از لحاظ وسعت، عظمت و شکوه، مهمترين مجموعه باستاني هخامنشي در ايران است. اين مجموعه بي نظير در دامنه کوه رحمت (کوه مهر)، در مقابل جلگه مرودشت و 55 کيلومتري شمال شرقي شيراز قرار دارد. يونانيان و به تبع آنها اروپائيان، گاهي آنرا "پرسه پليس"، "پرسَپُليس" (با کسر "پ" اول، فتح "سين" اول و ضم "پ" دوم) يا "پرسپوليس" (persepolis) مي خوانند؛ اما نام تاريخي آن که در کتيبه هاي کاخ ها ثبت شده پارسَه (parsa) به معناي شهر مردمان پارسي است.آثار تاريخي به جاي مانده در آن، از باشكوه ترين مجموعه هاي تاريخ ايران و جهان است. اين بنا در زمان داريوش اول از پادشاهان هخامنشي در سال 518 قبل از ميلاد به قصد ايجاد پايتختي آئيني در جلگه مرودشت، بر دامنه كوه مقدس رحمت (كوه مهر) بنيان نهاده شد و ساخت آن جمعا حدود120 سال به طول انجاميد.

 

 

فهرست مطالب
معرفی بنا
تاريخچه بنا
پلکان‌هاي ورودی تخت جمشید
نقشه کلی تخت جمشید
علل احتمالی نابودی تخت جمشید
کاخ آپادانا
کاخ تچر
کاخ صدستون
دروازه ملل
شهر پارسه
تخت جمشيد و پرسپوليس
زبان های به کار رفته
کتیبه ها و آثار دیگر

 

دانلود پاورپوینت پروژه نقد تخت جمشید

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت پروژه نقد تخت جمشید”

باستان شناسی

دانلود ارزیابی اثرات نقوش سفال کلار بر روی قالی کلاردشت

نقوش سفال کلار
نقوش قالی کلاردشت
تزئینات سفالینه های تپه کلار
اثرات نقوش سفال بر روی قالی
بررسی اشکال موجود درقالی کلاردشت
دانلود تحقیق تاثیر نقوش سفال کلار بر روی قالی کلاردشت

دانلود تحقیق رشته باستان شناسی

ارزیابی اثرات نقوش سفال کلار بر روی قالی کلاردشت

 
 
 
 
مقدمه
دردنیای پر از رمز و راز و نماد پردازی های چند هزار ساله بشر،  به سختی می توان از برخی نمادها و معنای واقعی آنها در دوره ای که آفریده شده اند صحبت کرد؛ یعنی هر آنچه که تحت عنوان هنر و علم نماد شناسی گفته آید چاره گشا نخواهد بود، مگر این که بتوانیم مصادیق حقیقی و ملموس آن را با اطمینان خاطر ارائه کنیم اما چون هیچکدام از ما از دوران پیش از تاریخ نیامده ایم بنابراین هرچه می گوییم حدس و گمان هایی است که فکر می کنیم باید درست باشند! اما باید اذعان کرد که  حقیقت با واقعیت فرق دارد آنچنان که این دو گاهی فرسنگ ها از هم دورند! بعید به نظر می رسد کسی بتواند بگوید که صد در صد نماد ها و رمز و رازهای موجود در نقوش قالی را  می شناسد، یا لااقل محقق در مطالعاتی که در این زمینه داشته، نمی تواند چنین ادعایی را داشته باشد.
 
موضوعاتی که به آن پرداختیم اطلاعات آنها کم و بیش در کتاب ها آمده است و برگرفته از استنباط های شخصی برخی فرهیختگان از این مقوله است که می تواند جای شک و سوأل باشد. محقق سعی کرده است علاوه بر شناسایی طرح های منطقه، موتیف ها و ریشۀ نقوش را به سرانجام برساند که با پرداختن به آنها، ریشه یابی این طرح ها آسان تر شود. محقق  طرح های قالی کلاردشت را متأثر از افکار هنرمند از محیط پیرامون می داند و با توجه به اشکال و نقش های بکار رفته در هنر قالیبافی نزدیکی تشابهات را می توان در آنها به روشنی نشان داد. در این میان نه تنها هنر و صنعت قالیبافی بلکه صنعت سفالگری این منطقه نیز تحت تاثیر محیط پیرامون خود قرار گرفته است. مردمان ساكن کلاردشت مردمانی هستند، كه زندگی آنان تا صد سال گذشته به حرفه های كشاورزی و دامپروری وابسته بود و معیشت زندگی آنها  به محیط پیرامون شان گره خورده بود. 
بیشتر هنرمندان برای خلق آثارهنری خودشان تأثیر شدیدی از دنیای پیرامون خود پذیرفته اند و با به کار گیری اشکالی اعم از، هندسی، گیاهی، جانوری و غیره… دنیای پیرامون را به تصویر کشیدند. به عنوان مثال  نقوش حیوانی مانند بز کوهی، کَل، که  در طرح های قالی کلاردشت دیده شده است هنوز هم یکی از بیشترین نقوشی است که در قالی های منطقه کوهستانی کلاردشت دیده می شود.
 
موضوع این تحقیق بررسی تاثیر نقوش سفال کلار بر قالی کلاردشت است. هنرمند سفالگر با الهام از محیط پیرامونی خود نقش و نگاره هایی را بر روی سفال نقر کرده است. سفالینه های تپه کلار دارای تزئیناتی است که قرابت زیادی  با اشکال موجود درقالی کلاردشت دارد. سفال نقش بسیار مهمی در زندگی مردمان پیش از تاریخ دارد و در زندگی روزمره آنها چه در حمل  ونگهداری مواد اولیه و چه در رفاه حال خانواده جهت بهتر زندگی کردن و چه در بهداشتی تر بودن زندگی شان تأثیر بسزای دارد. سفال در دوره های بعدی نیز نقش مؤثر خود را در روند زندگی انسان ایفا می کند. وجود نقش و نگاره ها در روی سفال، بعد ها به صورت الگو در خلق آثار تزئیناتی در هنر های دیگر مؤثر بوده است. در دوره های بعدی بشر توانست با مهارت و با بکارگیری قالب ذوب فلزاتی مانند آهن، طلا و نقره را به کار بندد و نقش و نگاره هایی در دوران اولیه بر روی سفال به اجرا در آورد  و تجربه قوی تری را  بر روی این اشیاء بکار بندد.
 
هرچند بوجود آمدن فلزات تأثیر بسزایی در کم رنگ شدن رونق سفال در زندگی بشر داشته و زندگی رنگ تجملاتی به خود گرفته باشد، اما همچنان نقش و نگاره ها و موتیف ها مدرن ترگشته و پیشرفت را همزمان با بشر طی کرده اند و هم گام با دورۀ زمانی بشر پیش رفته اند. بکار گیری نقوش هندسی، گیاهی، حیوانی و انتزاعی نه تنها بر روی فلزات خود را نشان داده اند بلکه در بافندگی نیز سیر صعودی خود را طی کرد، آنچنان که در دوران هخامنشی قالی پازیریگ نشان دهندۀ قدرت بافندگی و مهارت فنون ایجاد بکارگیری نگاره ها، و نقش ها در فرش است. از طرفی با به تصویر کشیدن این نوع نگاره ها آداب و رسوم، اعتقادات، را تبیین می کردند. در دوره های بعدی نیز همچنان بافندگی پیشرفت چشمگیر داشته چنان که در دوران ساسانیان شهرت قالی بهارستان تا دور دست ها رفته بود. این مهارت در فن بافندگی تأثیر شگرفی در دوران نخستین اسلامی در پارچه ها و  طراز های خلفای اولیه و در دوره های بعدی اسلامی داشته است.
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
شکل1 طرح سردوک گلی و سفالی
شکل2 طرح سفال تپه کلار و خطوط مواج و شیاری
شکل3 طرح سفال دورۀ اسلامی شهر دِلِه 
شکل4 طرح سفال کلار با طرح نمد و فرش همراه با نقش مایه زیگزاگ
شکل5طرح و عکس استفاده از لچکی در زاویه نمد و فرش
شکل6 طرح سفال کلار و طرح نمد و فرش با نقش مایه درب دیگ
شکل7طرح نقش مایه قلاب زلفک در نمد، فرش، سفال
شکل8 طرح نقش مایه لوزی در سفال، نمد، فرش
شکل9 طرح نقش هندسی در سفال و نمد
شکل10 نقش گیاهی در سفال و قالی
شکل11 عکس قالی قوچان(سالانقوچی)
شکل12 عکس عروسک و پرنده در قالی قوچان
شکل13 عکس پرنده در قالی قوچان
شکل14 عکس قالی کرمانشاهی
شکل15 عکس قالی قوچان
شکل16 عکس قالی کلاردشت
شکل17 طراحی نمد کلاردشت
شکل18 طراحی نقش مایه های بکار رفته در نمد کلاردشت
شکل19 طرح نقش جانوری بر روی مهر و قالی
منابع
 
 
 

دانلود ارزیابی اثرات نقوش سفال کلار بر روی قالی کلاردشت

دریافت و دانلود فایل”ارزیابی اثرات نقوش سفال کلار بر روی قالی کلاردشت”

باستان شناسی

دانلود پاورپوینت خدایان آشروری

پاورپوینت خدایان آشوری
پاورپوینت اسامی خدایان آشوری
پاورپوینت القاب خدایان آشوری

دانلود پاورپوینت خدایان آشروری جهت رشته باستان شناسی در 36 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

آشوریها ، هم خدایانی را که در بابل مورد ستایش بود می پرستیدند فقط آشور خدای انحصاری آنها محسوب می شد ودر میان سایر خدایان ، خدایان جنگ مانند ایشتار رب النوع آشور و آربل و نینورتا و شولمان اهمیت بیشتری داشتند.
ادبیات مذهبی بین النهرین سفلی همه مورد قبول و استفاده آشوریها قرار گرفت ، این موضوع که از اواسط هزاره دوم پیش از میلاد عملی شده بود تا آخرین روزهای زمامداری امپراطوران آشور دوام یافت. (بهمنش،137، 1374)
عده خدایان بابل و آشور بسیار است. در یکی از کتیبه های آشوری مربوط به حدود 867 پیش از میلاد ، هفت هزار نام خدایان و فرشتگان منقوش است.

 

 

 

فهرست مطالب:
مقدمه
خدای آشور
شه مش یا خدای خورشید
سین یا خدای ماه
ایشتر خدابانوی مادر
نبو و مردوک
ئه رش کیگل و نرگل
مذهب
نتیجه گیری
منابع

 

دانلود پاورپوینت خدایان آشروری

دریافت و دانلود فایل”دانلود پاورپوینت خدایان آشروری”

باستان شناسی

دانلود پاورپوینت خدایان آشوری

پاورپوینت در مورد خدایان آشور
پاورپوینت آشنایی با خدایان مذهب آشوری
پاورپوینت معرفی خدای آشور

دانلود پاورپوینت خدایان آشوری جهت رشته باستان شناسی در 36 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

آشوریها ، هم خدایانی را که در بابل مورد ستایش بود می پرستیدند فقط آشور خدای انحصاری آنها محسوب می شد ودر میان سایر خدایان ، خدایان جنگ مانند ایشتار رب النوع آشور و آربل و نینورتا و شولمان اهمیت بیشتری داشتند.
ادبیات مذهبی بین النهرین سفلی همه مورد قبول و استفاده آشوریها قرار گرفت ، این موضوع که از اواسط هزاره دوم پیش از میلاد عملی شده بود تا آخرین روزهای زمامداری امپراطوران آشور دوام یافت. (بهمنش،137، 1374)
عده خدایان بابل و آشور بسیار است. در یکی از کتیبه های آشوری مربوط به حدود 867 پیش از میلاد ، هفت هزار نام خدایان و فرشتگان منقوش است.

 

 

 

فهرست مطالب:
مقدمه
خدای آشور
شه مش یا خدای خورشید
سین یا خدای ماه
ایشتر خدابانوی مادر
نبو و مردوک
ئه رش کیگل و نرگل
مذهب
نتیجه گیری
منابع

دانلود پاورپوینت خدایان آشوری

دریافت و دانلود فایل”دانلود پاورپوینت خدایان آشوری”

باستان شناسی

دانلود پروپوزال اثرات نقش و نگار سفال بر ریسندگی و بافندگی قالی

تاریخچه صنعت ریسندگی کلاردشت
نقوش سفالهای تپه کلار
تأثیر نقوش سفال کلار بر قالی کلاردشت
اثرات نقش و نگار سفال بر قالی
بررسی نقوش سفال کلار
بررسی نقوش قالیهای کلاردشت
پروپوزال اثرات نقش و نگار سفال بر طراحی قالی
تاثیر طبیعت بر خلق آثار سفال و قالی

دانلود پروپوزال پروژه کارشناسی ارشد رشته باستان شناسی

پروپوزال اثرات نقش و نگار سفال بر ریسندگی و بافندگی قالی

 
 
 
 
چکیده:
با توجه با فعالیت های گسترده صورت گرفته در زمینه پژوهشهای باستان شناسی  در کلاردشت  اطلاعات ذی قیمتی در ارتباط با گذشته این منطقه بدست آمد. محیط زیست و جغرافیای منطقه کلاردشت شرایط و بستر مطلوبی را فراهم آورد تا اقوام مختلف در دوره زمانی گوناگون بتوانند دست آورد های هنری و صنعتی خود را به منصه ظهور برسانند. با توجه به کاوش های باستانی در تپه کلار کلاردشت وجود سردوک های گلی، سفال، پیکرک، و آثار معماری نشان دهنده فرهنگ غنی منطقه است. نقوش موجود در سفال تپه کلار تاثیر پذیری شدید هنرمند از محیط جغرافیایی پیرامون را نشان می دهد. وجود آلات ریسندگی در لایه های مختلف تپه کلار نشان از انجام فعالیتهای  ریسندگی و بافندگی در منطقه دارد. از طرفی دیگر  بدست آمدن مهر استوانه ای با  نقش بز کوهی و گوزن  حکایت از گستردگی داد و ستد و مراودات تجاری این ناحیه با سایر مناطق دارد.  با توجه به مطالعاتی که در مورد سفال و قالی کلاردشت انجام شد می توان از  بهره گیری هنرمندان این منطقه از نقوش حیوانی، گیاهی، هندسی، و نقش مایه های مشابه در صنایع  نساجی و سفالگری پی برد.  بنابر شواهد موجود می توان اظهار داشت که در دوره های زمانی  مختلف هنرمند این منطقه با  تأثیر پذیری از محیط زیست و جغرافیای منطقه به خلق آثار دست زده است. با توجه به موضوع  پژوهش حاضر که تأثیر نقوش سفال کلار بر قالی کلاردشت است، ابتدا به بررسی نقشهای موجود بر سفال  تپۀ کلار  پرداخته شد و سپس با نقشهای موجود بر روی قالیهای کلاردشت مقایسه گردید.
 
 
 
واژگان کلیدی:
تپۀ کلار
نقوش قالی
نقوش سفال
اشکال جانوری
قالی کلاردشت
طرحهای هندسی
 
 
 
 
تعریف مسئله واهداف
بر اساس پژوهشهای باستان شناسی، منطقه تاریخی و فرهنگی کلاردشت با توجه به شرایط  مساعد و ویژه زیستی، از دوران مس و سنگ مسکون بوده است. یافته های باستان شناسی در دشت میان کوهی کلاردشت نشان از توسعه همه جانبه ساکنین این منطقه به لحاظ کشاورزی، دامپروری و صنعتی دارد. بدست آمدن گونه های مختلف سفال، انواع پیکرک، سردوک و بقایای معماری مؤید این امر است که مردم این منطقه نوعی تحول درون زا را در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری باتوجه به سخاوت و غنای طبیعت تجربه کرده اند. همچنین بدست آمدن مهر استوانه ای از کاوشهای تپه کلار نشان از ارتباط تجاری این ناحیه با سایر نقاط ایران داشته است سردوکهای بدست آمده از تپه کلار یکی از نشانه های مهم در خصوص رواج و رونق صنعت ریسندگی و بافندگی در کلاردشت از دیرباز است. وابستگی صنعت نساجی به دامپروری به ویژه در دنیای باستان موجب شده است تا این دو فعالیت به صورت توآمان در منطقه رشد نماید. 
 
نشانه های استمرار  این دو فعالیت را، اگرچه بسیار کمرنگ،  همچنان می توان در برخی از روستاهای این منطقه مشاهده نمود. بررسی دست بافته های کلاردشت نشان از آمیختگی فراوان طرحها و نقشمایه ها با طبیعت و زیست بوم منطقه دارد. با توجه به این امر که تآثیرپذیری از طبیعت را در سفالهای بدست آمده از کلاردشت نیز شاهد هستیم، مقایسه نقوش سفالهای بدست آمده ازتپه کلار با نقوش و طرحهای فرشهایی که در گذشته و امروزه در منطقه دیده می شوند، نشان از وامگیری هنرمند از طبیعت پیرامونش برای خلق آثار سفالی و قالی دارد.
 
 
 
 
فهرست مطالب
فصل اول- مقدمه 
-تعریف مسئله اهداف 
– سوالات تحقیق
–  فرضیه ها و پیش  ها
– جنبه نو آوری و جدید بودن 
– مواد و روش انجام تحقیق  
– پیشینه مطالعاتی وپژوهشی  
– مفاهیم
منابع
 
 
 

 

دانلود پروپوزال اثرات نقش و نگار سفال بر ریسندگی و بافندگی قالی

دریافت و دانلود فایل”پروپوزال اثرات نقش و نگار سفال بر ریسندگی و بافندگی قالی”

باستان شناسی

دانلود پاورپوینت درباره فسیل ها

پاورپوینت فسیل ها
پاورپوینت فسیل ها در دریا
پاورپوینت فسیل ها حیوانات
پاورپوینت فسیل ها انسان ها
پاورپوینت انواع فسیل ها

دانلود پاورپوینت درباره فسیل ها جهت رشته ی باستان شناسی و تاریخ در قالب 13 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

یکی از جالب ترین فسیل هایی که تا به حال کشف شده است مربوط به یک عنکبوت است که در حال شکار حشره ای دیگر است و در همان حال هر دو مرده اند و تبدیل به فسیل شده اند. این فسیل 100 میلیون سال قدمت دارد و در دره در میانمار کشف شد. نکته جالب این فسیل دقیق بودن و جزئیات بالایی است که در تار و پود آن دست نخورده باقی مانده است. 

 

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

عنکبوت شکارچی

سرکرگدن 30 کیلویی

بزرگترین آرواره کشف شده

مورچه غول پیکر

وال فسیل شده در ساحل

 

 

 

 

دانلود پاورپوینت درباره فسیل ها

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت درباره فسیل ها”

باستان شناسی

دانلود پاورپوینت اهرام مصر

پاورپوینت در مورد اهرام مصر
پاورپوینت نحو ساخت اهرام مصر
پاورپوینت هرم ها در مصر

دانلود پاورپوینت اهرام مصر جهت رشته باستان شناسی در 61 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

هرم‌های مصری از مهمترین و باشکوه‌ترین سازه‌های بر جای مانده از تمدن مصر باستان هستند که نمادهای این تمدن نیز به‌شمار می‌روند. تعداد ۱۳۸ هرم شناخته شده تا سال ۲۰۰۸ در مصر موجود بودند که بیشتر آن‌ها آرامگاه فرعون‌ها و شهبانوهایشان در دوره‌های دودمانی کهن و میانه هستند.

نخستین هرم‌های ساخته شده در مصر در سقاره، شمال غربی ممفیس قرار دارند. قدیمی‌ترین این هرم‌ها، هرم جوزر است که مربوط به شاه جوزر از دودمان سوم می‌شود. هرم و مجموعه آرامگاه کنار آن توسط وزیر دانشمند جوزر، ایمهوتپ، طراحی و ساخته شدند و قدیمی‌ترین سازه‌های ساخته شده توسط بشر از سنگ‌تراش‌خورده به‌شمار می‌روند.

 

 

 

 

فهرست مطالب:
شکل گیری سرزمین مصر
نارمر يا منس
سير تحول تاريخی سرزمين مصر
خط هیروگلیف
خدایان (اصلی ترین آنها آمون ورع)
اعتقاد به دنیای بعد از مرگ
هرم ها
دوران پادشاهی
دروازه بزرگ ورودی معبد آمون
دروازه بزرگ ورودی معبد لوکسور
ورودی شمالی
نحوه ساخت اهرام
قایق فرعون
مراسم مومیایی کردن   
تابوت فرعون
نئو مصری

دانلود پاورپوینت اهرام مصر

دریافت و دانلود فایل”دانلود پاورپوینت اهرام مصر”