علوم کشاورزی و منابع طبیعی

دانلود پاورپوینت زمین و زمین شناسی

پاورپوینت زمین
پاورپوینت در مورد زمین
دانلود پاورپوینت زمین
دانلود پاورپوینت زمین شناسی

دانلود پاورپوینت زمین جهت رشته علوم کساورزی و منابع طبیعی در قالب 72 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

گاهي پس از پي كني به طبقه اي از زمين محكم و سفت مي رسند و پي سازي را شروع مي كنند ولي پس از چندي ساختمان ترك بر مي دارد . علت آن اين است كه زمين سفتي كه به آن رسيده اند از طبقهُ نازكي بوده است و متوجه آن نشده اند ولي براي اطمينان در جاهاي مختلف زمين   ازمایش می کنند تا از طبقات مختلف زمين آگاهي پيدا كنند و بعد شفته ريزي را شروع مي كنند اين عمل را در ساختمان گمانه زني (سنداژ) مي گويند . 

 

 

 

مقاومت زمین 
يك صفحه بتني 20*20*20 یا 20*50*50 از بتن آرمه گرفته و روي آن به وسيلهُ گذاشتن تيرآهنها فشار وارد مي آورند . وزن آهنها مشخص و سطح صفحه بتن هم مشخص است فقط يك خط كش به صفحه بتني وصل مي كنند و به وسيله ميليمترهاي روي آن ميزان فرورفتگي زمين را از سطح آزاد مشخص و اندازه گيري مي كنند ولي اگر بخواهند ساختمانهاي بسيار بزرگ بسازند بايد زمين را بهتر آزمايش كنند

 

 

 

حصار کشی
برای حصار کشی اطراف ملک نیز به صدور مجوز احتیاج است.                            
هزینه صدور مجوز در این مورد بدین گونه است که برای هر هزار دلارهزینه ی حصار کشی یک دلارهزینه ی صدور مجوزو پنج دلار هزینه ی شارژ دریافت میشود.

 

 

دانلود پاورپوینت زمین و زمین شناسی

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت زمین و زمین شناسی”

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

دانلود شناسایی مولکولی تعدادی از ارقام و پایه های سیب توسط مارکر SSR

نشانگر ریزماهواره
شناسایی رقم و پایه سیب
شناسایی مولکولی ارقام و پایه های سیب
شناسایی ارقام و پایه های گیاهی
شناسایی مولکولی تعدادی از ارقام و پایه های سیب توسط مارکر SSR
دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته کشاورزی

دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته کشاورزی

شناسایی مولکولی تعدادی از ارقام و پایه های سیب توسط مارکر SSR

 
چکیده:
شناسایی ارقام و پایه های گیاهی نیازمند دسترسی به روش هایی است که دقیق و تکرار پذیر بوده و از شرایط محیطی متأثر نشوند. در این پژوهش کارایی نشانگر ملکولی ریزماهواره (SSR) در شناسایی ارقام و پایه های سیب، مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور از 5 جفت نشانگر منتخب ریزماهواره برای شناسایی 24 ژنوتیپ و 5 پایه بومی و خارجی سیب استفاده شد. بر اساس نتایج، در مجموع 52 آلل چند شکل در 5 مکان ژنی ریزماهواره (میانگین 4/10 آلل در هر مکان ژنی) شناسایی شد و میانگین محتوی اطلاعات چند شکلی (PIC) آنها 80/0 بود. نشانگرهای مورد استفاده در ژنوتیپ های لبنانی تابستانه، گلاب دماوند، گلاب اصفهان، ملایر 8 و ملایر 9 نوارهای اختصاصی و در ژنوتیپ های بهاره اراک، شمیرانی، لبنانی تابستانه، دماوند B1، گلاب رسمی، گلاب دماوند، گلاب صحنه، ملایر 6، ملایر 8، ملایر 9، شفیع آبادی چالوس و گلاب پائیزه الگوی نواربندی اختصاصی ایجاد کردند. با استفاده از این نشانگرها، 12 آلل اختصاصی واضح و تکرار پذیر در 5 پایه مورد بررسی، شناسایی شد. نتایج، بیانگر کارایی بالای نشانگر ریزماهواره در شناسایی ارقام و پایه های سیب است.
 
 
 
کلمات کلیدی:

سیب

نشانگر ریزماهواره

شناسایی رقم و پایه

دانلود شناسایی مولکولی تعدادی از ارقام و پایه های سیب توسط مارکر SSR

دریافت و دانلود فایل”شناسایی مولکولی تعدادی از ارقام و پایه های سیب توسط مارکر SSR”

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

دانلود پاورپوینت زیر رده دیلنیده DILLENIIDAE چهارمین زیر رده از رده ماگنولیوپسیدا

پاورپوینت زیر رده دیلنیده DILLENIIDAE

دانلود پاورپوینت زیر رده دیلنیده DILLENIIDAE(( چهارمین زیر رده از رده ماگنولیوپسیدا)) جهت رشته علوم کشاورزی و منابع طبیعی در قالب 103اسلایدو با ففرمتpptx ققابل اصلاح  و ویرایش

 

 

 

مقدمه:

در اینجابه مشخصات راسته ها و خانواده های منتخب دیلنیده می پردازیم

 

 

 

فهرست مطالب:
1- گیاهانی علفی یا چوبی هستند .
2- از نظر مورفولوژیک دارای ناهمگنی اند.
3- اعضاء این زیررده دارای برچه های متصل بهم اند ( به جز راسته دیلنیالس)
4- پرچم ها زیاد و دور از مرکز گل شکل گرفته اند.
5- دانه های گرده دو هسته اند. 
6- تمکن جداری دارند ( به جز راسته پریمولالس)
7- دانه ها به ندرت دارای پریسپرم هستند.
8- ترکیب بتالانین در آنها دیده نمی شود.
9- ابتدائی ترین راسته این زیررده راسته دیلنیالس است که غالبا دارای برچه های جدا از هم است.

 

دانلود پاورپوینت زیر رده دیلنیده  DILLENIIDAE چهارمین زیر رده از رده ماگنولیوپسیدا

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت زیر رده دیلنیده DILLENIIDAE چهارمین زیر رده از رده ماگنولیوپسیدا”

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

دانلود پروپوزال ارزیابی و انتخاب بهترین تراکم بوته گندم دوروم برای حداكثر عملكرد در سطوح مختلف تنش کم آبی

گندم دوروم
تنش خشکی
سطوح مختلف تنش کم آبی
بهترین تراکم بوته گندم دوروم
بهترین تراکم بوته گندم دوروم در تنش خشکی
حداكثر عملكرد برداشت بوته گندم دوروم
پروپوزال ارزیابی بهترین تراکم بوته گندم دوروم برای حداكثر عملكرد

دانلود پروپوزال پروژه کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی

ارزیابی و انتخاب بهترین تراکم بوته گندم دوروم برای حداكثر عملكرد در سطوح مختلف تنش کم آبی

 
 
 
 
 
چکیده 
      این تحقیق به منظور تعیین بهترین و مناسبترین تراکم بوته گیاه گندم دوروم در شرایط آبیاری معمولی و نیز سطوح تنش خشکی در طی فاز رشد زایشی، در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی استان تهران واقع در شهرستان ورامین انجام شد. قالب آماری طرح به صورت اسپلیت پلات در پایه طرح بلوکهای تصادفی در 3 تکرار اجرا گردید. عامل اصلی طرح شامل رژیم آبیاری در سه سطح آبیاری نرمال (عرف منطقه)، قطع آبیاری در ابتدای مرحله پر شدن دانه (تنش خفیف) و قطع آبیاری در ابتدای مرحله گلدهی (تنش شدید) و عامل فرعی شامل تراکم کاشت در سه سطح 350 بوته در متر مربع، 450 بوته در متر مربع و 550 بوته در متر مربع بود. نتایج نشان داد که به جز ارتفاع بوته اثر تیمار تنش بر کلیه صفات مورد بررسی معنی دار بود. همچنین اثر تیمار تراکم بوته نیز برای همه صفات مورد بررسی به جز درصد پروتئین و میزان پرولین برگ پرچم معنی دار شد. هر دو تیمار تنش خفیف و شدید موجب کاهش معنی دار عملکرد دانه به ترتیب به میزان 6/8 درصد و 2/16درصد در مقایسه با شاهد شدند. 
 
در تیمار تنش خفیف، بیشترین میزان افت اجزای عملکرد دانه مربوط به وزن هزار دانه و تعداد خوشه بارور بود در حالی که برای تیمار تنش شدید علاوه بر این صفات، تعداد روز تا رسیدگی، عملکرد بیولوژیک و دوام سطح سبز برگها به شدت تحت تأثیر قرار گرفت. درصد و عملکرد پروتئین دانه نیز تحت تأثیر تنش قرار گرفت. تنش، سبب افزایش درصد و کاهش عملکرد پروتئین دانه شد. همچنین افزایش معنی دار میزان پرولین برگ در هر دو تیمار تنش مشاهده شد. با افزایش تراکم از 350 به 450 بوته در متر مربع بسیاری از اجزای عملکرد بهبود یافته و سبب افزایش عملکرد دانه در این تیمار شد. بیشترین عملکرد دانه در تراکم 450 بوته در متر مربع و به میزان 7212 کیلوگرم در هکتار بود. افزایش تراکم به 550 بوته در متر مربع افت عملکرد دانه را موجب شد. با این حال کمترین عملکرد دانه از پایین ترین تراکم (350 بوته در متر مربع) حاصل شد.
 
 تراکم بوته اثر معنی داری بر درصد پروتئین دانه نداشت اما اثر آن بر عملکرد پروتئین معنی دار بود. میزان پرولین برگ پرچم تحت تاثیر تراکم قرار نگرفت اما هر دو تیمار تنش آبیاری سبب افزایش معنی دار آن شدند. روند تغییرات منحنی شاخص های رشد گندم تحت تأثیر تیمارهای آزمایش قرار گرفت. تنش در طی فاز زایشی سبب ریزش سریعتر برگها و کاهش دوام سطح سبز شده و سبب افزایش شیب افت منحنی شاخص سطح برگ و سرعت رشد محصول شد. تراکم بوته، میزان و زمان به حداکثر رسیدن LAI و CGR را تحت تاثیر قرار داد.
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

گندم دوروم

قطع آبیاری

تراکم بوته

عملکرد

شاخصهای رشد

پروتئین

پرولین

 
 
 
 
 
فهرست مطالب
مقدمه 3
گندم، منشاء و تاریخچه 6
اهمیت اقتصادی گندم دوروم 11
اختلافات ساختاری و شیمیایی گندم دوروم و نان 13
موارد مصرف گندم دوروم 15
تولید ماکارانی 15
ویژه گیهای تغذیه ای ماکارونی حاصل از گندم دوروم 16
ارزش تغذیه ای ماکارونی سبوس دار 17
گندم دوروم برای تولید نان 20
درصد ترکیبات مغذی در بخشهای مختلف دانه 20
جدول 1-1-درصد ترکیب پروتئین ها و اسیدهای آمینه در بخشهای مختلف دانه گندم 21
جدول 1-2- توزیع کربوهیدراتها در بخشهای مختلف دانه گندم 21
سطح زیر کشت و تولید گندم 22
نمودار 1- تولید و ارزش اقتصادی حاصل از گندم در سطح جهان 23
نمودار 2- جایگاه گندم از نظر میزان تولید در میان محصولات کشاورزی و دامی جهان 24
سطح زیر کشت گندم نان و دوروم در ایران 24
نمودار 3- جایگاه گندم از نظر ارزش اقتصادی در میان محصولات کشاورزی و دامی تولید شده در ایران 25
نمودار 4- جایگاه گندم از نظر میزان تولید در میان محصولات کشاورزی و دامی در ایران 27
خصوصیات گیاه شناسی گندم 28
1- گروه گندم های دیپلوئید ( تک دانه یا Einkorn) 28
2- گروه گندم های تتراپلوتید (جفت دانه یا Emmer ) 29
3 – گروه گندم های هگزاپلوئید ( معمولی یا Dinkel ) 29
انواع گندم 29
الف- گندم بهاره: 30
ب- گندم پاییزه 30
اندام شناسی گندم 31
ریشه (Root  ) 31
ساقه ( Stem ) 32
برگ ( Leaf ) 32
گل آذین (Spike) 33
دانه Grain)) 34
جنین (Embrio) 35
سبوس (Husk) 35
آندوسپرم (Endosperm) 35
کمیت گلوتن 36
درصد پروتئین 38
اکولوژی گندم 39
حرارت : 39
رطوبت و خشکی 40
شرایط مناسب برای رشد گندم دوروم 40
تهیه زمین : 41
ضدعفونی بذر: 41
میزان بذر 41
میزان كود مصرفی 42
آفات و بیماری های گیاه گندم 42
سن گندم 42
زنگ گندم 44
سیاهک گندم 44
پوسیدگی جوانه و ریشه 45
برداشت محصول 45
تنش و انواع آن 46
تنش خشکی 46
تنش خشکی و سازو کار های تحمل به آن 49
فرار از خشکی 51
اجتناب از خشکی 52
تحمل خشکی 52
صفات مرتبط با تحمل به تنش خشکی در گندم 55
بزرگی اندازه بذر 55
طویل بودن کلئوپتیل 55
پوشش سریع سطح زمین 55
داشتن بیوماس بالا قبل از گرده افشانی 56
داشتن ظرفیت خوب برای ذخیره انتقال مجدد در ساقه 56
ظرفیت فتوسنتزی بالا در سنبله 56
رطوبت نسبی آب برگ بالا، هدایت روزنه ای و درجه حرارت پایین تاج پوشش در طی تشکیل دانه 56
توانایی تنظیم اسمزی 56
تجمع اسید آبسیسیک 56
تحمل گرما 57
آناتومی برگ 57
بقای بالای پنجه 57
دوام سبزینگی 57
تراکم بذر 60
فهرست منابع 63
 
 
 
 

دانلود پروپوزال ارزیابی و انتخاب بهترین تراکم بوته گندم دوروم برای حداكثر عملكرد در سطوح مختلف تنش کم آبی

دریافت و دانلود فایل”پروپوزال ارزیابی و انتخاب بهترین تراکم بوته گندم دوروم برای حداكثر عملكرد در سطوح مختلف تنش کم آبی”

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

دانلود ارزیابی آسیبهای بافتی ماهی قزل آلای رنگین کمان فرانسوی ناشی از حمام با ماده ضدعفونی کننده آکوآجرم

آكواجرم
آسیبهای بافتی ماهی قزل آلا
حمام ماهی قزل آلای رنگین كمان
ماده ضدعفونی كننده آكوآجرم
ماهی قزل آلای رنگین کمان فرانسوی
میکروارگانیسم های بیماری زا
ضدعفونی كننده و آنتی سپتیك مختلط
دانلود پروژه کارشناسی ارشد رشته شیلات

دانلود پروژه کارشناسی ارشد رشته شیلات

ارزیابی آسیبهای بافتی ماهی قزل آلای رنگین کمان فرانسوی ناشی از حمام با ماده ضدعفونی کننده آکوآجرم

 
 
چکیده: 
این تحقیق به منظور بررسی ضایعات بافتی احتمالی ناشی از حمام ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchusmykiss)، با ماده ضدعفونی کننده آكواجرم(Aquagerm)  صورت پذیرفته است. آکوآجرم یک ماده ضدعفونی کننده و آنتی سپتیک مختلط   (Mixed-Oxidant Disinfectant & Antiseptic) است که برای اولین بار در ایران با قابلیت استفاده در آبزیان تولید می شود. آكوآجرم مخلوطی است از تركیب پراكسیدهای معدنی در بافری از املاح معدنی و آلی. مكانیسم عمل این ماده بر مبنای خاصیت اكسیدانی پرسولفات بوده كه در همراهی با املاح آلی و معدنی به ساختارهای حیاتی پاتوژن ها حمله كرده و قادر است در مدت 30 تا 45 دقیقه انواع ویروسها و باكتری ها و اسپور آنها را در محیط آب از بین ببرد و با اختلال در اجزای اختصاصی غشاء سلولی میكروارگانیسمها، مانع از عملكرد طبیعی آنها و در نهایت توقف رشد و یا مرگ می شود. به منظور انجام این تحقیق تعداد 40 عدد ماهی از یک مزرعه پرورش ماهی که در شرایط طبیعی و ایده آل از نظر سلامت و بهداشت قرار داشتند صید و تعداد 20 قطعه به حوضچه تیمار و 20 قطعه به حوضچه کنترل انتقال داده شد.
 
 ماهیان دو گروه در شرایط کاملاً مشابه نگهداری شده و پس از 8 روز ماهیان گروه تیمار با ماده ضدعفونی کننده آکوآجرم دوز 2000/1 به مدت 45 دقیقه حمام داده شد.  در مقاطع زمانی بلافاصله، 4 ساعت، 24 ساعت و 48 ساعت پس از حمام هر بار تعداد 5 عدد ماهی از حوضچه تیمار و 1 عدد ماهی از حوضچه کنترل صید و نمونه برداری از اندامهای آبشش، مغز، کلیه و کبد صورت پذیرفت و در فرمالین 10٪ تثبیت و به آزمایشگاه منتقل گردید سپس با استفاده از روش استاندارد بافت شناسی مقاطع 5 میکرونی تهیه و با استفاده از میکروسکوپ نوری مورد مطالعه قرار گرفتند. هیچگونه تغییرات رفتاری و ظاهری در ماهیان مشاهده نشد و در کالبدگشایی آنها نیز هیچگونه آثاری از علائم غیرطبیعی ملاحظه نگردید و هیچگونه تلفاتی در بین آنها رخ نداد. در بررسی های میکروسکوپی آبشش مواردی نظیر تورم و جداشدن لایه پایه در ابتدای تیغه های آبششی ثانویه ، آنیوریسم، شروع چماقی شدن در تیغه های ثانویه، تورم و اختلال در ساختار تیغه های آبششی، کوتاه و ضخیم شدن برخی رشته های ثانویه، هایپرپلازی پریکندریوم، تورم وجداشدن لایه پوششی (Epithelial lifting)، مشاهده گردید. از مهمترین علائم میکروسکوپیک مشاهده شده در مغز ماهیان مورد آزمایش صرفاً مختصری پرخونی در برخی عروق بوده است. در کلیه نیز مواردی از افزایش مراکز ملانوماکروفاژ، چروکیدگی گلومرولها و اتساع فضای بومن مشاهده شد.
 
 هیچگونه آسیب بافتی در ساختمان کبد مشاهده نگردید. بطور کلی ضایعات بافتی مشاهده شده عکس العمل طبیعی اندامهای مورد مطالعه نسبت به یک ماده خارجی بوده و آسیب پاتولوژیکی جدی محسوب نمی شود. بطور قطع می توان گفت که هیچکدام از ضایعات بافتی مشاهده شده پس از 48 ساعت نیز باعث مرگ ماهیان نخواهد شد. لذا مصرف این ماده برای ماهیان ضرری به همراه نخواهد داشت و نیز موجب تهدید سلامت انسان به عنوان مصرف کننده نهایی نخواهد شد. بدین ترتیب می توان اظهار نمود این ماده ضدعفونی کننده می تواند جایگزین مناسبی برای مواد ضدعفونی کننده با خاصیت سرطانزایی نظیر مالاشیت گرین باشد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

آكواجرم

ماهی قزل آلای رنگین کمان

میکروارگانیسم های بیماری زا

ضدعفونی كننده و آنتی سپتیك مختلط

 
 
 
 
فهرست مطالب
چكیده 1
مقدمه 3
 
فصل اول – كلیات 5
1-1- معرفی خصوصیات ماهی قزل آلای رنگین كمان  6
1-1-1- خصوصیات مرفولوژیك  6
1-1-2- خصوصیات اكولوژیك 7
1-1-3- ارزش اقتصادی 6
1-2- مروری بر ساختمان بافت شناسی و آسیب شناسی مغز، آبشش، كبد و كلیه ماهی قزل آلای رنگین كمان 7
1-2-1- مغز 7
1-2-1-1- تغییرات پاتولوژیك   10
1-2-2- آبشش 11
1-2-2-1- تغییرات پاتولوژیك 13
1-2-3- كبد 14
1-2-3-1- تغییرات پاتولوژیك 17
1-2-4- كلیه 21
1-2-4-1- تغییرات پاتولوژیك 24

1-3 – ضدعفونی كننده ها و كاربرد آن در آبزی پروری 27

1-3-1- تعریف 27
1-3-2- هدف از ضدعفونی 27

1-3-3- ویژگیهای یك ضدعفونی كننده ایده آل 28

1-3-4- عوامل موثر بر تاثیر ماده ضدعفونی كننده  29

1-3 -5 – مكانیسم اثر ضدعفونی كننده ها 30

1-3-6- تقسیم بندی ضدعفونی كننده ها 30

 1-4 – مروری بر آكوآجرم  31
1-4-1 دسته دارویی 31
1-4-2- ویژگیهای اختصاصی 31
1-4-3- خصوصیات فارماكولوژیك 31
1-4-4- طیف اثر 31
1-4-5- دوز مصرف 32
1-5- مروری بر مطالعات گذشته 32
 
فصل دوم: مواد و روش كار 37
2-1 – معرفی جمعیت مورد مطالعه 38
2-2- شرایط جغرافیایی مزرعه مورد مطالعه و خصوصیات فیزیكوشیمیایی آب 38
2-3-  ابزار و مواد مورد استفاده 39
2-4- روش كار 39

 2-4-1- آماده سازی حوضچه های شاهد و تیمار  39

2-4-2- تهیه محلول آكوآجرم با غلظت مورد نظر 39

2-4-3- حمام ماهیان گروه تیمار با آكوآجرم و نمونه برداری از بافتها 40

 2-4-4- تهیه لامها در آزمایشگاه 04
 
فصل سوم : نتایج 41
3-1- علایم بالینی(تغییرات رفتاری در ماهی زنده) 42
3-2- علایم ماكروسكوپی(ظاهری/ كالبد گشایی) 42
3-3- علایم میكروسكوپی(مطالعه لامها) 42
3-3-1- آبشش 42
3-3-2- مغز 43
3-3-3- كلیه 43
3-3-4- كبد 44
 
فصل چهارم: بحث 61
 
 منابع 80
 
شكل 1:آبشش ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e)) بلافاصله پس از حمام با آكوآجرم  و  آبشش ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم(H&E,X40 (. 45
شكل 2: آبشش ماهیان گروه تیمار (a,b,c,d,e) 4 ساعت پس از حمام با آكوآجرم و آبشش ماهیان گروه شاهد (f)   بدون تاثیر آكوآجرم(H&E,X40 (. 46
شكل 3: آبشش ماهیان گروه تیمار (a,b,c,d,e) 24 ساعت پس از حمام با آكوآجرم و آبشش ماهیان گروه شاهد(f)بدون تاثیر آكوآجرم(H&E,X40 (. 47
شكل 4: آبشش ماهیان گروه تیمار (a,b,c,d,e) 48 ساعت پس از حمام با آكوآجرم و آبشش ماهیان گروه شاهد(f)بدون تاثیر آكوآجرم(H&E,X40 (. 48
شكل5:مغز ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e)) بلافاصله پس از حمام با آكوآجرم  و  مغز ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم(H&E,X40 ( 49
شكل6:مغز ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e)) 4 ساعت پس از حمام با آكوآجرم  و  مغز ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم(H&E,X40 (. 50
شكل7:مغز ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e)) 24 ساعت پس از حمام با آكوآجرم  و  مغز ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم(H&E,X40 (. 51
شكل8:مغز ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e)) 48 ساعت پس از حمام با آكوآجرم  و  مغز ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم(H&E,X40 (. 52
شكل 9: کلیه ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e)) بلافاصله پس از حمام با آكوآجرم  و  کلیه ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم(H&E,X40 ( 53
شكل 10: کلیه ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e))4 ساعت پس از حمام با آكوآجرم  و  کلیه ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم (H&E,X40 ( 54
شكل 11: کلیه ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e))24 ساعت پس از حمام با آكوآجرم  و کلیه ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم (H&E,X40 (. 55
شكل 12: کلیه ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e))48 ساعت پس از حمام با آكوآجرم  و  کلیه ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم (H&E,X40 (. 56
شكل 13: کبد ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e)) بلافاصله پس از حمام با آكوآجرم  و  کبد ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم(H&E,X40 ( 57
شكل 14: کبد ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e)) 4 ساعت  پس از حمام با آكوآجرم  و  کبد ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم (H&E,X40 (. 58
شكل 15: کبد ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e)) 24 ساعت  پس از حمام با آكوآجرم  و  کبد ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم (H&E,X40 ( 59
شكل 16: کبد ماهیان گروه تیمار  a,b,c,d,e)) 48 ساعت  پس از حمام با آكوآجرم  و  کبد ماهیان گروه كنترل (f) بدون تاثیر آكوآجرم (H&E,X40 ( 60
 

دانلود ارزیابی آسیبهای بافتی ماهی قزل آلای رنگین کمان فرانسوی ناشی از حمام با ماده ضدعفونی کننده آکوآجرم

دریافت و دانلود فایل”ارزیابی آسیبهای بافتی ماهی قزل آلای رنگین کمان فرانسوی ناشی از حمام با ماده ضدعفونی کننده آکوآجرم”

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

دانلود تاثیر بینایی کامپیوتر و شبکه عصبی در تخمین مدت زمان خشک شدن مواد غذایی

بینایی کامپیوتر
پردازش تصویر
شبکه عصبی
پرسپترون چند لایه
دانلود مقاله تخمین مدت زمان خشک‌شدن
دانلود مقالات مهندسی کشاورزی
دانلود مقالات کشاورزی

دانلود مقاله رشته کشاورزی
تاثیر بینایی کامپیوتر و شبکه عصبی در تخمین مدت زمان خشک شدن مواد غذایی
(مطالعه موردی:کدوحلوایی)
 
*قابل استفاده برای رشته هوش مصنوعی
 
چکیده
      بینایی کامپیوتر یکی از پرکابردترین فن آوری‌های مورد استفاده در صنایع غذایی و کشاورزی نوین است. بیشترین کاربرد بینایی کامپیوتر در آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت می‌باشد. در مقاله حاضر سیستمی مبتنی بر بینایی کامپیوتر و شبکه عصبی برای تخمین مدت زمان خشک‌شدن مواد غذایی ارائه شده است. آزمایشها بر روی فرایند خشک‌شدن کدوحلوایی اسمزی با استفاده از جریان هوای گرم انجام گرفته است. 
 
در این آزمایش، تصویری از یک قطعه کدوحلوایی تهیه شده و به سیستم داده می‌شود. سپس با استفاده از الگوریتم‌های پردازش تصویر محل کدوحلوایی در تصویر تعیین شده و تعدادی از ویژگی‌های آن شامل مساحت، همگنی، کنتراست و آنتروپی تصویر استخراج می‌شود. ویژگی‌های استخراج شده به یک شبکه عصبی پرسپترون چند لایه داده شده تا مدت زمان قرار گرفتن قطعه کدوحلوایی در فرایند خشک‌شدن را تعیین کند. نتایج آزمایش¬ها نشان می‌دهد خطای تخمین مدت زمان خشک‌شدن کدوحلوایی حدود 1 ساعت است. این نتایج برای چنین سیستمی بسیار خوب به نظر می‌رسد.
 
 
کلیدواژه:

بینایی کامپیوتر

پردازش تصویر

شبکه عصبی

پرسپترون چند لایه

تخمین مدت زمان خشک‌شدن

 
 
1- مقدمه
امروزه افزایش جمعیت و محدودیت منابع طبیعی باعث ایجاد یک مشکل جهانی به نام بحران غذا شده است. تولید و فراوری محصولات کشاورزی با روش‌های سنتی بازدهی کمی دارد و مقرون به صرفه نیست. بنابراین مکانیزاسیون سیستم‌های کشاورزی و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید و فراوری مواد غذایی امری اجتناب ناپذیر است. بینایی کامپیوتر  (بینایی ماشین) یکی از شاخه‌های بسیار مهم از هوش مصنوعی می‌باشد که کاربرد‌های فراوانی در صنایع غذایی، خصوصا در آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت دارد. سیستم‌های کنترل کیفیت مبتنی بر بینایی کامپیوتر در شیلات، کشتارگاه‌های دام و طیور، محصولات باغی و صنایع لبنی و … مورد استفاده قرار می‌گیرد [1].
 
به طور کلی یک سیستم بینایی کامپیوتر شامل بخش تجهیزات اخذ تصویر و نرم‌افزار پردازش تصویر می‌باشد. تجهیزات اخذ تصویر شامل سیستم نورپردازی، دوربین و در صورت لزوم کارت اخذ تصویر است. مرحله اخذ تصویر در سیستم بینایی کامپیوتر نقش بسیار موثری در کارایی کل سیستم دارد. انتخاب روش نورپردازی، چینش سیستم نورپردازی و نوع دوربین و تنظیمات آن، کیفیت تصویر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. پس از دریافت تصویر، الگوریتم‌های پردازش تصویر بر روی تصویر ورودی اعمال شده تا اطلاعات لازم از آن استخراج شود. بخش نرم‌افزاری سیستم‌های بینایی کامپیوتر می‌تواند علاوه بر الگوریتم‌های پردازش تصویر، از سایر ابزارهای هوش‌مصنوعی مانند شبکه‌های عصبی نیز برای هوشمند کردن و انجام خودکار عملیات استفاده نمایند.
 
 
فهرست مطالب
چکیده 1
کلیدواژه: 2
2- مواد و روش‌ها 4
روش تهیه و آماده‌سازی نمونه‌ها 4
نورپردازی و تصویربرداری 5
آشکارسازی کدوحلوایی 5
استخراج ویژگی 8
شبکه عصبی 9
3- نتایج و بحث 11
4- نتیجه‌گیری و پیشنهادات آینده 13
سپاسگذاری 13
منابع 14
 

دانلود تاثیر بینایی کامپیوتر و شبکه عصبی در تخمین مدت زمان خشک شدن مواد غذایی

دریافت و دانلود فایل”تاثیر بینایی کامپیوتر و شبکه عصبی در تخمین مدت زمان خشک شدن مواد غذایی”

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

دانلود بررسی نتایج اندازه گیری و تجزیه و تحلیل صفات و مولفه های های فیزیولوژیکی رشد گندم

مولفه های های فیزیولوژیکی رشد گندم
صفات فیزیولوژیکی رشد گندم
تجزیه و تحلیل مولفه های های فیزیولوژیکی رشد گندم
تجزیه و تحلیل صفات فیزیولوژیکی رشد گندم
اندازه گیری مولفه های های فیزیولوژیکی رشد گندم
اندازه گیری صفات فیزیولوژیکی رشد گندم

دانلود نتایج پروژه کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی

بررسی نتایج اندازه گیری و تجزیه و تحلیل صفات و مولفه های های فیزیولوژیکی رشد گندم

 
 
 
چکیده 
      این تحقیق به منظور تعیین بهترین و مناسبترین تراکم بوته گیاه گندم دوروم در شرایط آبیاری معمولی و نیز سطوح تنش خشکی در طی فاز رشد زایشی، در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی استان تهران واقع در شهرستان ورامین انجام شد. قالب آماری طرح به صورت اسپلیت پلات در پایه طرح بلوکهای تصادفی در 3 تکرار اجرا گردید. عامل اصلی طرح شامل رژیم آبیاری در سه سطح آبیاری نرمال (عرف منطقه)، قطع آبیاری در ابتدای مرحله پر شدن دانه (تنش خفیف) و قطع آبیاری در ابتدای مرحله گلدهی (تنش شدید) و عامل فرعی شامل تراکم کاشت در سه سطح 350 بوته در متر مربع، 450 بوته در متر مربع و 550 بوته در متر مربع بود. 
 
نتایج نشان داد که به جز ارتفاع بوته اثر تیمار تنش بر کلیه صفات مورد بررسی معنی دار بود. همچنین اثر تیمار تراکم بوته نیز برای همه صفات مورد بررسی به جز درصد پروتئین و میزان پرولین برگ پرچم معنی دار شد. هر دو تیمار تنش خفیف و شدید موجب کاهش معنی دار عملکرد دانه به ترتیب به میزان 6/8 درصد و 2/16درصد در مقایسه با شاهد شدند. در تیمار تنش خفیف، بیشترین میزان افت اجزای عملکرد دانه مربوط به وزن هزار دانه و تعداد خوشه بارور بود در حالی که برای تیمار تنش شدید علاوه بر این صفات، تعداد روز تا رسیدگی، عملکرد بیولوژیک و دوام سطح سبز برگها به شدت تحت تأثیر قرار گرفت. درصد و عملکرد پروتئین دانه نیز تحت تأثیر تنش قرار گرفت.
 
 تنش، سبب افزایش درصد و کاهش عملکرد پروتئین دانه شد. همچنین افزایش معنی دار میزان پرولین برگ در هر دو تیمار تنش مشاهده شد. با افزایش تراکم از 350 به 450 بوته در متر مربع بسیاری از اجزای عملکرد بهبود یافته و سبب افزایش عملکرد دانه در این تیمار شد. بیشترین عملکرد دانه در تراکم 450 بوته در متر مربع و به میزان 7212 کیلوگرم در هکتار بود. افزایش تراکم به 550 بوته در متر مربع افت عملکرد دانه را موجب شد. با این حال کمترین عملکرد دانه از پایین ترین تراکم (350 بوته در متر مربع) حاصل شد. تراکم بوته اثر معنی داری بر درصد پروتئین دانه نداشت اما اثر آن بر عملکرد پروتئین معنی دار بود. میزان پرولین برگ پرچم تحت تاثیر تراکم قرار نگرفت اما هر دو تیمار تنش آبیاری سبب افزایش معنی دار آن شدند. روند تغییرات منحنی شاخص های رشد گندم تحت تأثیر تیمارهای آزمایش قرار گرفت. تنش در طی فاز زایشی سبب ریزش سریعتر برگها و کاهش دوام سطح سبز شده و سبب افزایش شیب افت منحنی شاخص سطح برگ و سرعت رشد محصول شد. تراکم بوته، میزان و زمان به حداکثر رسیدن LAI و CGR را تحت تاثیر قرار داد.
 
 
در مطالعه اخیر صفات مورد بررسی (14 صفت) به شرح زیر مورد اندازه گیری و تجزیه و تحلیل قرار گرفت که شامل موارد ذیل بود.  
   1-تعداد روز تا رسیدن فیزیولوژیکی
   2-ارتفاع بوته
  3-تعداد خوشه در متر مربع  
   4-  وزن هزار دانه
  5- طول پدانکل 
  6- عملکرد دانه 
 7- عملکرد بیولوژیک 
 8- شاخص برداشت 
 9- شاخص سطح برگ 
10 – سرعت رشد محصول  
11- سرعت جذب خالص 
12- عملکرد پروتیین دانه 
13- درصد پروتئین دانه 
14- محتوای پرولین برگ 
 
 
 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
چکیده
ارتفاع بوته
تعداد خوشه در متر مربع
وزن هزار دانه
تعداد روز تا رسیدگی
عملکرد دانه
عملکرد بیولوژیکی
شاخص برداشت
درصد پروتئین دانه
عملکرد پروتئین
محتوای پرولین برگ  
شاخص سطح برگ
سرعت رشد محصول
سرعت جذب خالص
جدول همبستگی بین صفات
نتیجه گیری و پیشنهادات
فهرست منابع
 

نمودار 4-1) – اثر آبیاری بر ارتفاع بوته گیاه گندم

نمودار 4-2- اثر تراکم  بر ارتفاع بوته گیاه گندم

نمودار 4-3 – اثر آبیاری بر تعداد خوشه گندم در متر مربع

نمودار 4-4- اثر تراکم  بر تعداد خوشه گندم در متر مربع

نمودار 4-5 – اثر آبیاری بر وزن هزار دانه گندم

نمودار 4-6- اثر تراکم  بر وزن هزار دانه گندم

نمودار 4-7 – اثر آبیاری بر تعداد روز تا رسیدگی گندم

نمودار 4-8- اثر تراکم  بر تعداد روز تا رسیدگی گندم

نمودار 4-9 – اثر آبیاری بر عملکرد دانه گندم

نمودار 4-10 – اثر تراکم بر عملکرد دانه گندم

نمودار 4-11- اثرات متقابل آبیاری و تراکم بذر بر عملکرد دانه گندم

نمودار 4-12 – اثر آبیاری بر عملکرد بیولوژیکی گندم

نمودار 4-13- اثر تراکم  بر عملکرد بیولوژیک گندم

نمودار 4-14-اثرات متقابل آبیاری و تراکم بذر بر عملکرد بیولوژیک گندم

نمودار 4-15 – اثر آبیاری بر شاخص برداشت گندم

نمودار 4-16- اثر تراکم  بر شاخص برداشت گندم

نمودار 4-17- اثر آبیاری بر درصد پروتئین دانه گندم

نمودار 4- 18 – اثر آبیاری بر عملکرد پروتئین دانه گندم

نمودار 4-19- اثر تراکم  بر عملکرد پروتئین دانه گندم

نمودار 4- 20 – اثر آبیاری بر محتوای پرولین دانه گندم
شکل 4- 21- روند تغییرات شاخص سطح برگ گندم در سطوح مختلف آبیاری
شکل 4-22 – روند تغییرات شاخص سطح برگ گندم در سطوح مختلف تراکم
نمودار 4- 23 – سرعت رشد محصول گندم در سطوح مختلف آبیاری
نمودار 4-24- روند تغییرات سرعت رشد محصول گندم در سطوح تراکم
نمودار 4- 25 – سرعت جذب خالص گندم در سطوح مختلف آبیاری
نمودار 4-26- سرعت جذب خالص گندم در سطوح مختلف تراکم
 
جدول 1-1-درصد ترکیب پروتئین ها و اسیدهای آمینه در بخشهای مختلف دانه گندم
جدول 1-2- توزیع کربوهیدراتها در بخشهای مختلف دانه گندم
جدول 3-1 : مشخصات فیزیکی و شیمیایی خاک محل اجرای طرح
جدول 4-1- تجزیه واریانس صفات ارتفاع بوته، تعداد خوشه در متر مربع و وزن هزار دانه
جدول 4 -2- مقایسه میانگین اثرات ساده تیمارهای آبیاری و تراکم بذر برای صفات ارتفاع بوته، تعداد خوشه در متر مربع و وزن هزار دانه
جدول 4 -3- مقایسه میانگین اثرات متقابل صفات ارتفاع بوته، تعداد خوشه در متر مربع، وزن هزار دانه 
جدول 4-4-تجزیه واریانس صفات تعداد روز تا رسیدگی، عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی
جدول 4- 5- مقایسه میانگین اثرات ساده صفات تعداد روز تا رسیدگی، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیکی
جدول 4-6- مقایسه میانگین اثرات متقابل آبیاری و تراکم بذر برای صفات تعداد روز تا رسیدگی، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیکی
جدول 4-7- تجزیه واریانس صفات شاخص برداشت، درصد پروتئین، عملکرد پروتئین و میزان پرولین برگ پرچم
جدول 4-8 – مقایسه میانگین اثرات ساده صفات شاخص برداشت، درصد پروتئین، عملکرد پروتئین و میزان پرولین برگ پرچم
جدول 4-9- مقایسه میانگین اثرات متقابل آبیاری و تراکم بذر برای صفات شاخص  برداشت، درصد پروتئین، عملکرد پروتئین و میزان پرولین برگ پرچم
جدول4-10-جدول همبستگی بین صفات             
 
 
 

دانلود بررسی نتایج اندازه گیری و تجزیه و تحلیل صفات و مولفه های های فیزیولوژیکی رشد گندم

دریافت و دانلود فایل”بررسی نتایج اندازه گیری و تجزیه و تحلیل صفات و مولفه های های فیزیولوژیکی رشد گندم”

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی انواع سیب با استفاده از مارکر SSR

تنوع ژنتیکی سیب
نشانگر SSR برای تشخیص تنوع ژنتیکی سیب
بررسی تنوع ژنتیکی سیب های بومی ایران
بررسی تنوع ژنتیکی سیب با نشانگر SSR
بررسی تنوع ژنتیکی انواع سیب با استفاده از مارکر SSR
بررسی تنوع ژنتیکی سیب های بومی ایران با استفاده از نشانگر SSR

دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته کشاورزی

بررسی تنوع ژنتیکی سیب های بومی ایران با استفاده از نشانگر SSR

 
 
 
 
چکیده
تنوع ژنتیکی 44 رقم سیب از مناطق مختلف ایران به کمک 16 جفت نشانگر ریزماهواره مورد ارزیابی قرار گرفت. در کل 45 آلل در بین ارقام شناسایی شد. تعداد آلل­ها در هر مکان ژنی از2 تا 5 عدد متغیر و با متوسط 8/2 بود. میانگین تعداد آلل موثر 2/2، میانگین هتروزیگوسیتی مورد انتظار و مشاهده شده به­ترتیب 52/0 و 45/0 برآورد گردید. با توجه به آزمون کای اسکور در هر مکان ژنی نتیجه­گیری گردید که جمعیت مورد مطالعه از تعادل هاردی- واینبرگ پیروی نمی­کند. محتوی اطلاعات چند شکل از 18/0 تا 76/0 متغیر بود که دلالت بر ظرفیت بالای برخی نشانگرها در تفکیک و تمایز افراد دارد.
 
بر اساس تجزیه خوشه­ای به روش UPGMA ارقام مورد مطالعه در دو گروه اصلی قرار گرفتند. بر این اساس بیش­ترین شباهت ژنتیکی بین ارقام״سلماس 4״ و״دیررس مشهد״ و کم­ترین میزان آن بین ارقام ״مشکی دماوند 2״ و״سیفه شیرین״ مشاهده گردید. نتایج حاصل از این پژوهش می­تواند در اتخاذ تدابیر اصلاحی سیب مفید واقع شود. در مطالعات تنوع ژنتیکی و اصلاح سیب، به­علت طولانی بودن دوره نو نهالی و وجود شرایط ویژه درختان میوه، به­نظر می­رسد که استفاده از نشانگرها با درجه چند شکلی بالا و درعین حال متصل به صفات خوب مفید خواهد بود.
 
 
 
کلیدواژه ها:
سیب
تنوع ژنتیکی
تجزیه خوشه ای
آغازگر ریزماهواره
 
 

دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی انواع سیب با استفاده از مارکر SSR

دریافت و دانلود فایل”مقاله بررسی تنوع ژنتیکی انواع سیب با استفاده از مارکر SSR”

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

دانلود بررسی سموم ارگانو کلره در چهار گونه ماهی بیشتر مصرف شده(سفید، kuli، Kafal و کاپور) در دریای خزر

سموم ارگانو کلره
دانلود پروژه کارشناسی ارشد رشته کشاورزی و محیط زیست با عنوان بررسی سموم ارگانو کلره در چهار گونه ماهی بیشتر مصرف شده(سفید، kuli، Kafal و کاپور) در دریای خزر
بررسی سموم ارگانو کلره در چهار گونه ماهی در دریای خزر
تقسیم بندی منطقه ساحلی ایران
تقسیم بندی سموم دفع آفات
انجام پروژه محیط زیست
خرید پروژه محیط زیست

پروژه کارشناسی ارشد رشته کشاورزی و محیط زیست با عنوان بررسی سموم ارگانو کلره در چهار گونه ماهی بیشتر مصرف شده(سفید، kuli، Kafal و کاپور) در دریای خزر

 
مقدمه
تبدیل سطح وسیعی از كشتزارها به شهرها و شهرك‌ها نابودی بخش‌عظیمی‌از جنگل‌ها و مراتع بر اثر تجاوز انسان و تبدیل به اراضی كشاورزی، باغات و مراكز جمعیتی و بهره‌برداری مفرط و غیر اصولی صنعتی وسنتی اعم از بهره‌برداری ناصحیح و بی رویه از منابع طبیعی و چرای مفرط دام و فرسایش خاك از مهمترین تغییرات فیزیكی و آلودگی منابع آب‌های جاری و زیرزمینی بر اثر ورود آلاینده‌های بخش كشاورزی صنعت و توسعه خدمات شهری روستایی نظیر فاضلاب‌ها؛ مواد زائد جامد و زباله‌های خانگی از جمله مهمترین تغییرات شیمیایی ایجاد شده در محیط زیست میباشند.
 
 شناخت منابع اصلی آلاینده محیط و عوامل موثر در توسعه این منابع اولین گام در جهت برنامه‌ریزی اصولی به منظور رویارویی با این مشكل به شمار می‌آید. براساس بررسی‌های به عمل آمده مهمترین منابع آلاینده محیط زیست در سه گروه آلاینده‌های شهری و روستایی آلاینده‌های صنعتی ومعدنی و  آلاینده‌های كشاورزی طبقه بندی می‌شوند. انجام مراقبت‌های ویژه در اراضی كشاورزی استان مازندران با سطحی بالغ بر 943205 هكتار با بهره‌گیری از مقادیر هنگفتی از انواع كودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی فروش انواع سموم دفع آفات نباتی و كود شیمیایی در استان مازندران و گلستان به تفكیك گرگان و گنبد و گلوگاه تا رامسر بالغ بر 215026 تن كود شیمیایی و حدود 17161 تن سموم دفع آفات نباتی جهت تقویت خاك و مبارزه با آفات كشاورزی به عمل می‌آید كه موجبات به وجود آوردن آلودگی‌های بسیار شدیدی درمنابع ‌آب‌های سطحی و زیرزمینی را فراهم می‌آورد.
 
سال‌هاست كه بشر برای دفع آفات از انواع مواد شیمیایی استفاده می‌كند. این مواد صدمات شدید و جبران ناپذیری را به طبیعت، سلامت محیط زیست، توازن و پایداری اكوسیستم‌ها و سلامت گونه‌های زیستی وارد آورده است. از این میان آفت كش‌های ارگانوكلره به دلیل اثرات سرطان‌زایی و پتانسیل بروز سمتی تاخیری در اعصاب بیشتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. خاصیت پایداری و تجمع پذیری آنها در بدن گونه‌های آبزی و طبیعت چربی دوست آنها موجب تجمع آنها درنسوج و تغلیظ زیستی در ارگانیسم‌های زنجیره غذایی شده است.ارزیابی مخاطرات زیست محیطی بررسی‌های علمی‌مراحلی است كه در طی آن احتمال وقوع مخاطرات، نتایج زیبانبار یا تغییرات نامطلوب در نتیجه فعالیت‌های انسانی به وجود می‌آیند. در واقع در این روش نتایج و مخاطرات حضور مواد شیمیایی خطرناك در طبیعت شناسایی، نوع تاثیر مورد بررسی قرار گرفته و در صورت امكان راهكارهایی برای مدیریت و انتقال اطلاعات در رابطه با آنها وجلوگیری از بروز مخاطرات ارایه می‌گردد.
 
 
کلمات کلیدی:

ماهی

آلاینده

دریای خزر

سموم ارگانو کلره

 
 
مروری بر تحقیقات گذشته
متاسفانه علیرغم اهمیت موضوع مورد بحث ، بررسی های چندانی در این زمینه درسواحل جنوبی دریای خزر صورت نگرفته است . اغلب مطالعات درمبحث آلودگی بر پایه فلزات سنگین استوار است. پس از آن تمرکز بر روی سموم ارگانو فسفره می باشد . البته تعدادی سمینار و مقاله نیز در زمینه سموم ارگانو مکسره ارائه شده است . در این بخش به بررسی تعدادی از تحقیقاتی که در کشورهای دیگر صورت گرفته است می پردازیم.
 
در دهه 1980 در کشور شیلی در رابطه با کاربرد مواد سمی ارگانیک مطالعاتی صورت گرفته است .در این تحقیقات ، محققین پایداری سموم ارگانوکلره را در محیط زیست، گوشت حیوانات ودر چربی مواد خوراکی بویژه خوراکهای حیوانی طبیعی یا پرورش به اثبات رساندند درمطالعات سالهای 1982 و 1984 پیش از ممنوعیت استفاده از برخی سموم ارگانوکلره، تجزیه  و تحلیل خاک در دره آکونکاگوآ در طول خط ساحلی در پاچانکا و در مرکز شیلی ، بیانگر این مطلب بود که در 100% نمونه ها پس ماند PPDDE,DDT آلدرین ، اندرین و هپتاکلر پایدار بوده است . در سالهای بعد مطالعات دیگری نیز در رابطه با وجود این مواد الی در مطنقه انجام شده است .
 
طبق تحقیقی که در دانشگاه فرانترا در سالهای 1987 در منطقه IX انجام گردیده ، نمونه های خوراکی مانند گوشت گاو و ماهی آزاد آلوده به .DDE,DDT بوده اند .با اینکه مقدار بدست آمده از این سموم از حداکثر میزان مجاز (MRL) استاندارد در شیلی کمتر بوده است پسماندهای آنها نشان داد که DDT در محیط همچنان پایدار است . هرچند DDT در گاوهای ماده ( احشام ماده ) وجود نداشت اما متابولیک ان یعنی DDE یافت شد. این مطلب امکان تنزل آنزیمی DDT را می رساند.در سال 1986 مقدار آلدرین 03/0 میلی گرم بر کیلوگرم  محاسبه شد یعنی % 8/74  بیش از میزان MRL ، مقدار دیلدرین 30/0 میلی گرم بر کیلوگرم ( %‌6/18 بیش از میزان MRL ) ، مقدار DDT 00/5 میلی گرم بر کیلوگرم ( % 3/17 بیش از میزان MRL) و مقدار هپتاکو 30/0 میلی گرم بر کیلوگرم ( % 9/16 بیش از میران MRL)در سالهای بعد محققان برای نشان دادن میزان سموم ارگانوکلره ، بر روی بیش از 3000 نمونه خوراکی آزمایش انجام دادند نتیجه این بود که %‌ 20 از نمونه ها بیش از حد MRL بوده اند.در پی نتایج بدست آمده وزارت سلامت و وزارت کشاورزی که دو ارگان مسئول کنترل پس ماندهای سمی می باشند با وضع قوانینی کاربرد این ترکیبات سمی را ممنوع نموده‌اند. وزارت کشاورزی طی مصوباتی واردات ، تولید ، فروش و استفاده از سم دیلدرین ، هپتاکلر ، آلدارین و DDT را ممنوع کرده است (Celis,1995)
 
 
 
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
فصل اول –کلیات
1-1 – مروری بر تحقیقات گذشته

1-2-اشنایی با دریای خزر

1-2-1 -موقعیت جغرافیایی 
1-2-2عمق 
1-2-3-1آب و هوا

1-2-3-1-ویژگی اقلیمی استان مازندران 

1-2-3-2-ویژگی اقلیمی استان گلستان
1-2-4حوضه آبریز در جنوب دریای خزر

1-2-5 -تقسیم بندی منطقه ساحلی ایران 

1-2-6كشاورزی  در سواحل جنوبی دریای خزر

1-2-7شیلات در استان مازندران
1-2-8-شیلات در استان گلستان
1-3-  ماهیان دریای خزر
1-3-1-ماهی كفال Mugil Auratus Risso
1-3-1-1-ارزیابی ذخایر ماهی كفال در دریای خزر
1-3-2-ماهی كپور معمولی Cyprinus carpio

1-3-2-1-ارزیابی ذخایر ماهی كپور معمولی در دریای خزر

1-3-3-ماهی سفید  Rutilus Frisii Kutum (kamensky)
1-3-3-1- مشخصات ماهی سفید 

1-3-3-2-ارزیابی ذخایر ماهی سفید در دریای خزر

1-3-4-سیاه كولی دریای خزر Vimba Vimba Persa

1-3-4-1- مشخصات ماهی كولی 

1-3-4-2-ارزیابی ذخایر ماهی كولی در دریای خزر

1-4- سموم دفع آفات و مصارف آنها

1-4-1-آفت كش چیست؟

1-4-2-تقسیم بندی سموم دفع آفات

1-4-3-منابع آفت كش‌ها در آب

1-4-3-1منابع عمدی (Intentional Sources)

1-4-3-2منابع غیرعمدی (Unintentional Sources)

1-4-4-عوامل باقی ماندن آفت‌كش‌ها در آب
1-4-5-طبیعت آفت كش 
1-4-6-طبقه بندی حشره‌كش‌ها
1-4-6-1سموم گوارشی
1-4-6-2-سموم تنفسی 
1-4-6-3سموم تماسی 
1-4-7خواص سموم ارگانوکلره
 1-4-7-1 DDT
  1-4-7-2-الدرین و دیلدرین
1-4-7-3-لیندان
1-4-7-4هپتاکلردان
 
فصل دوم- روش تحقیق 
2-1-تعیین ایستگاههای نمونه برداری
2-2- نمونه برداری از ماهی ها
2-2-1-تجهیزات لازم 
2-2-2آماده سازی ظروف و لوازم نمونه برداری
2-2-3-عملیات نمونه برداری 
2-3-عملیات آزمایشگاهی
2-3-1آماده سازی نمونه ها
2-3-2- بیومتری ماهیها 
2-3-3هموژن کردن و ترکیب نمونه های عضله 
2-3-4-مراحل آماده سازی و استخراج و جداسازی سموم
2-3-4-1-خشک کردن نمونه ها
2-3-4-2-استخراج نمونه ها
2-3-4-3تغلیظ نمونه استخراج شده
2-3-5-اندازه گیری لیپیدهای قابل استخراج

2-3-6جداسازی و تخلیص سموم ارگانوکلره 

2– 3-6-1جداسازی لیپید بوسیله اسید سولفوریک
2-3-6-2- جداسازی بروش کروماتوگرافی ستونی
2-3-7- آماده سازی فلوروسیل
2-3-8- آماده سازی ستون و مراحل جداسازی
2-3-9-اندازه گیری توسط دستگاه گاز کروماتوگرافی
 
فصل سوم – نتایج 
فصل چهارم- بحث و نتیجه گیری
منابع فارسی 
منابع انگلیسی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

دانلود بررسی سموم ارگانو کلره در چهار گونه ماهی بیشتر مصرف شده(سفید، kuli، Kafal و کاپور) در دریای خزر

دریافت و دانلود فایل”بررسی سموم ارگانو کلره در چهار گونه ماهی بیشتر مصرف شده(سفید، kuli، Kafal و کاپور) در دریای خزر”

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

دانلود پاورپوینت بررسی مفاهیم مهندسی رودخانه

پاورپوینت آشنایی با رشته مهندسی رودخانه
پاورپوینت اهداف مهندسی رودخانه
پاورپوینت منظور از مهندسی رودخانه چیست

دانلود پاورپوینت بررسی مفاهیم مهندسی رودخانه جهت رشته مهندسی در قالب ۶۵  اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

نیاز انسان به آب باعث شده تا اکثر تمدن های بشری در کنار رودخانه ها شکل بگیرند. انسان های اولیه با زندگی در کنار رودخانه ها بطور فطری و تجربی آموخته بودند که جهت استفاده بهینه از این منابع خدادادی، می باید رودخانه ها را دوست داشت و حتی در بعضی از فرهنگ های کهن آب و رودخانه بعنوان موجودی مقدس و حیات بخش مورد ستایش و احترام بود. با توسعه شهرنشینی و اجرای طرح های عمرانی و دور شدن انسانها از رودخانه این دوستی گسسته شد و انسان با برداشت بی رویه شن و ماسه از بستر رودخانه، خانه و شهرک سازی در حریم و بستر رودخانه، احداث سازه های تقاطعی و غیره اقدام به تعرض به رودخانه و بر هم زدن رژیم متعادل و پایدار آن نمود. رودخانه ها به مثابه موجودات زنده ای هستند که در مقابل این تعارض اقدام متقابل نموده و لذا رژیم هیدرولیکی آن در یک روند برای رسیدن به تعادل مجدد قرار می گیرد. مهندسی رودخانه علمی است که این اعمال اندر کنشی را بطور سیستماتیک هماهنگ و هدایت خواهد نمود و به عبارتی دیگر مهندسی رودخانه شامل تمام مراحل برنامه ریزی، طراحی، اجرا و بهره برداری از عملیات مختلفی است که به منظور بهبود وضعیت رودخانه در جهت استفاده بهتر از آن اعمال می گردد.

 

 

 

فهرست مطالب
نرم افزارهای تخصصی
مهندسی رودخانه 
مورفولوژی رودخانه ها
تقسيم بندی رودخانه ها
از نظر سن زمين شناسی 
از نظر آزادی تنظيم بستر 
از نظر شكل ظاهری 
تقسيم بندی رودخانه ها از نظر هيدروليكی
تقسيم بندی رودخانه ها از نظر پايداری 
انواع تغييرات رودخانه ای
جابجایي و پيشروی به سمت پايين دست 
پيشروی به سمت پايين دست همراه با ميانبری در رودخانه
تغييرات نامنظم جانبی
تغيير پروفيل طولی بستر
تغيير در مسير رودخانه
تغيير در فرم يا پلان رودخانه 
مسائل مطرح در مهندسی رودخانه
مدلسازی و معادلات

 

دانلود پاورپوینت بررسی مفاهیم مهندسی رودخانه

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت بررسی مفاهیم مهندسی رودخانه”