کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

دانلود مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

شکلات
قابلیت ردیابی
دانه های کاکائو
کیفیت مواد غذایی
بهینه سازی
زنجیره تامین
مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی
بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت ‏دانه کاکا
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروشگاه ساز فایل
مقاله ترجمه شده
دانلود مقاله ترجمه شده
مقالات ترجمه شده
م

مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی:بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت ‏دانه کاکائوک

 
 
عنوان انگلیسی : 

Optimizing chocolate production through traceability: A review of the influence of farming practices on cocoa bean quality

 
 
 
 
چکیده :
با توجه به تحولات اخیر در سیستم های ردیابی در حال حاضر امکان مبادله کقدار قابل توجه داده ها از ‏طریق زنجیره عرضه مواد غذایی وجود دارد. شیوه های کشاورزی ارگانیک توسط کشاورزان کاکائو با ‏اعمال زنجیره تامین شکلات به شدت تحتتاثیر پارامترهای کیفیت مختلفی از جمله شکلات بوده است. ‏با این حال اطلاعات مربوط به این اعمال به طور معمول بر تولید کننده شکلات نمی رسد. در نتیجه ‏مشخصات بسیاری از مواد خام را نمی توان در عملیات در نظر گرفته و تاثیر آن را در فرایند تصمیم ‏گیری مربوط به تولید شکلات دید. 
 
در سال های اخیر بسیاری در مطالعات در زمینه بررسی تاثیر ‏فعالیت هایب کشاورزی  خاص در تولید دانه های کاکئو و پارامترهای کیفیت شکلات انجام شده است. ‏با این حال هیچ تجزیه و تحلیل جامعی از متغیرهای فرایند در زنجیره انجام نشده و اثراتی برروی ‏کیفیت دیده نمی شود. در این مقاله با بررسی و طبقه بندی منابع موجود در این بحث از نظر ‏متغیرهای پروسه در سراسر زنجیره و اثرات آنها بر  کیفیت و عطر وطعم دانه های کاکائو و محصول ‏نهایی شکلات را انجام داده ایم. پس از تجزیه و تحلیل مطالعات قبلی قادر به  شناسایی مزایای بالقوه ‏با استفاده از داده های مربوط به فعالیت های کشاورزی در فرایند تولید عملکرد را کاهش داده و جهت ‏برای تولید شکلات در اینده را به همراه دارد.‏
 
 
 
کلیدواژه ها:

شکلات

قابلیت ردیابی

دانه های کاکائو

کیفیت مواد غذایی

بهینه سازی

زنجیره تامین

 
 
مقدمه :
زنجیره تامین شکلات بسیار طولانی،پیچیده و شامل بسیاری از عوامل مختلف است. رشد کاکائو با ‏کشاورزان آغاز شده سپس برداشت می شود و عصاره گیری شدع و سپس خشک و بسته بندی می شود. ‏پس از ان دانه های کاکائو از کشاورزان جمع اوری شده و اغلب توسط خریداران محلی در محل خرید با ‏هم مخلوط شده و ان ها را به کارخانه های تولید شکلاتا صادر می کنند. چندین ویژگی شکلات که در ‏فرایند تولید ان مهم است به شروع زنجیره تامین مربوط می شود. 
 
ترکیباتی مانند طعم تلخ و پیش ‏سازهای طعم مانند اسیدهای امینه و قندها در طول تخمیر به وجود می آیند که ناشی از برداشتن غلاف ‏کاکائو توسط کشاورزان به وجود می اید. با توجه به واکنش میلارد که در ان در طول فرایند دانه های ‏کاکائو توسط تولید کننده برشته می شوند ،پیش سازهای طعم به ترکیبات آسانی تبدیل می شوند مانند ‏آلدئید ها و پیرازین ها سپهستند. طعم این ترکیبات مسئول طعم شکلات می باشد.(دبریتو و همکاران ‏‏2001)و مطالعات و نظرسنجی ها نشان می دهد که تفاوت در شیوه های کشاورزی مربوط به ‏رشد،تخمیر،خشک کردن دانه های کاکائو نه تنها بین دو کشور بلکه بین کشاورزان داخلی یک کشور نیز ‏با هم فرق می کند. بسیاری از دانه های کااکئو در سراسر جهان توسط کشاورزان کوچک تولید شده اند و ‏سپس در بسته های بزرگتر و بزرگتر به دست تولید کننده شکلات می رسند. به عنوان مسئولیت فعالیت ‏کشاورزان بسیاری از ویژگی های کیفی دانه های کاکائو ناشی از دسته بندی ناهمگون دانه های کاکائو به ‏علت شیوه های مختلف کشاورزی است. ‏
 
 
 
فهرست مطالب :
‏1-مقدمه

‏2-متغیرهای زنجیره

‏2-1 کشاورزی
‏2-1-1 ارقام

‏2-1-2 فصل زراحی در کشور مبدا

‏2-2 ذخیره سازی پوسته و غلاف

‏2-3 تخمیر

‏2-3-1 روش های تخمیر

‏2-3-2 تخمیر به روش میکروبی
‏2-3-3 مدت زمان تخمیر

‏2-3-4 هوادهی در طول تخمیر

‏2-3-5 مواد استارتر

‏2-4 خشک کردن

‏2-4-1 مدت زمان و درجه حرارت

‏2-4-2 روش های خشک کردن

‏2-5 حمل و نقل
‏3 بحث در مورد منافع بالقوه
‏3-1 مشخصات طعم
‏3-2 بهینه سازی فرایند
‏3-3ارتقای سلامت
‏4-تحقیقات بیشتر
‏5نتیجه گیری
‏6تقدیر وتشکر
‏7منابع
 

دانلود مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی

دریافت و دانلود فایل”مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی”

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

دانلود پاورپوینت تحقیق بادام مربوط به درس میوه های مناطق معتدله

میوه های مناطق معتدله
پاورپوینت تحقیق بادام
پاورپوینت تحقیق بادام مربوط به درس میوه های مناطق معتدله

بادام با نام علمی Prunus amygdalus یکی از گیاهان تیره گل سرخ متعلق به دو لپه ای ها می‌باشد. بادام یک درخت بومی آسیای غربی ، کرانه جنوبی دریای مدیترانه و مراکش است. 

در زیر میتوانید نمایی از پاورپوینها را ببینید 

دانلود پاورپوینت تحقیق بادام مربوط به درس میوه های مناطق معتدله

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت تحقیق بادام مربوط به درس میوه های مناطق معتدله”

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

دانلود پاورپوينت گردو رسمیه باقری

پاورپوینت گردو
پاورپوینت برداشت گردو
پاورپوینت درخت گردو
پاورپوینت در مورد گردو
دانلود پاورپوینت گردو
دانلود پاورپوینت درخت گردو

دانلود پاورپوينت گردو رسمیه باقری رشته کشاورزی محیط زیست قالب 13 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

گردو یا جوز (فارسی دری: چهارمغز، نام علمی: Juglans regia) میوه‌ای گرد با دو پوسته، یکی نرم و سبزرنگ که به تدریج خشک می‌شود و از بین می‌رود و دیگری سخت و چوبی است. مغز آن خوراکی است و روغن فراوان دارد.
درخت گردو
رخت این میوه بسیار بلند است و چوب سخت آن از بهترین و معروف‌ترین چوب‌ها است. ارتفاع درخت گردو بین ۱۰ تا ۴۰ متر است.
درخت گردو بیشتر به روش پیوندزدن (پیوند اسکنه‌ای. پیوند شکمی با T معکوس به دلیل وجود شیرابه) تکثیر می‌شود
توجه قابل ملاحظه ای به فواید گردو در سلامتی انسان شده زیرا که مصرف میزان متعادل ان سطح کلسترول لیپوپروتئین کم تراکم را تا حدود ۱۶٪در مردان کاهش میدهد.نشان داده شده که این میزان کاهش برای کم کردن خطر احتمالی جمله های مغزی و قلبی کافی می باشد.
گرده افشانی توسط باد انجام میشود.در اب و هوای معتدله خنک تا گرم رشد خواهد کرد.اقلیم های خنکتر نیاز به ازقام زود بالغ دارند.دماهای خیلی بالا(بیشتر از ۳۸درجه) می تواند به پوست سبز اسیب برساند و باعث کیفیت ضعیف مغز شود.

 

 

 

گردو درختی بزرگ وگسترده است.وبیشتر از هر درخت دیگر به نور نیاز دارد.گردو در سن بلوغ میوه میدهد.ودر قسمتهایی از درخت که نور بیشتری می تابد از باردهی بهتری برخوردار است.ودر قسمتهای داخلی که نور به آن نمی تابد گردوها ریز وکوچک میشوند.درختان گردو باید طوری کاشته شوند که فاصله بین آنها کمتر از 10متر نباشد.چون این درخت تاج بزرگی دارد بعد از چند سال که از رشد آن گذشت شاخه ها مزاحم همدیگر میشوند وشاخ وبرگشان در هم می پیچد که باعث ریزش برگهای درخت میشود.مواردی مثل نوع نهال کیفیت خاک وهمین طور اقلیم آب و هوایی محیط کشت برای این درخت اهمیت زیادی دارد.اصولا گردو در مناطق سرد و معتدل رشد خوبی دارد.کاشت درخت گردو وتکثر آن از طریق بذر گردو صورت میگیرد.وباید در دو سالگی به وسیله پیوند وصله ای پیوند زده شوند.تا حاصل باغ گردو یکدست شود.بعد از آنکه گردو کاشته شدوشروع به رشد کرد.(به اندازه ای رسید که بتوان آن را جابجا کرد )نهال گردورا با ریشه از خاک در آورده ودرچاله های عمیق حفر شده در زمینی که خاکش از نظر کود دهی آماده شده است کاشته میشود.وبا خاک اطرافش را می پوشانند.تا برای آبیاری درخت مشکلی پیش نیاید.بهترین فصل کاشت درخت گردو اوایل بهار است .

 

 

 

در چاله هایی که نهال گردو در آنها کاشته میشود بایستی بعداز حفر چاله خاک آن را از انواع کودهای حیوانی و شیمیایی غنی کرد.هر چه عمق وقطر چاله ها بیشتر باشد بهتر است.اما معمولا باید چاله هایی به عمق وقطر 1-2متر حفر کرد.وخاک مناسب وغنی شده داخل آن ریخت.بهتر است این کار چند ماه یا سال قبل ازکاشت نهال گردو در آن صورت گیرد.بعد از کاشت نهال گردو در چاله ها میتوانیم در فصل بهار وتابستان سطح خاک اطراف نهال درخت گردورا با برگهای پوسیده یا باقی مانده گیاهان مانند کاه وکلش گندم بپوشانیم. تا از تبخیر و هدر رفتن آب جلوگیری کنیم وخاک پای طوقه اصلاح شود.

 

 

 

فهرست مطالب
چگونگی پرورش گردو
خاک مناسب کاشت نهال گردو
آب و هوا
گزینش رقم و پیاده نمودن باغ
تهیه زمین
آبیاری درخت گردو
کود دهی درخت گردو
آفت ها وبیماریهای درخت گردو
هرس کردن درخت گردو
برداشت محصول گردو
منابع

دانلود پاورپوينت گردو رسمیه باقری

دریافت و دانلود فایل”پاورپوينت گردو رسمیه باقری”

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

دانلود پاورپوينت فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

پاورپوينت فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
پاورپوینت فناوری نانو در کشاورزی
پاورپوينت فناوری نانو در صنایع غذایی
پاورپوینت در مورد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی
پاورپوينت در مورد فناوری نانو در کشاورزی
پاورپوينت در مورد فناوری نانو در صنایع غذایی
دانلود پاورپوینت فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

دانلود پاورپوينت فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی جهت رشته کشاورزی, منابع طبیعی و محیط زیست در قالب 13 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

همان طور که می دانيد ورود نسل اول فناوری ها به عرصه ی کشاورزی ، در چند دهه ی گذشته منجر به وقوع انقلاب سبز و گذر از کشاورزی سنتی به کشاورزی صنعتی گرديد ، در اين دوره افزايش چشمگيری در کيفيت و کميت محصولات کشاورزی صورت گرفت که البته در کنار آن استفاده ی بی رويه از منابع مشکلاتی را نيز در پی داشت. اکنون با گذشت سالها از وقوع انقلاب سبز و کاهش مجدد نسبت رشد توليدات کشاورزی به جمعيت جهان ، لزوم به کارگيری فناوری های جديد در صنعت کشاورزی پیش از هر زمان ديگری آشکار است.

 

 

جديد ترين پيش بینی ها حاکی از آن است که اين آمار تا سال 2020 ميلادی به رقمی بالغ بر یک میليارد نفر خواهد رسيد و اين بدان معنا ست که حفظ نوع بشر در بلند مدت و نجات خيل عظيم انسان ها از خطر گرسنگی ، نيازمند توجه ويژه ی متخصصان و سياست مداران امروز جهان به توسعه ی پایدار و همه جانبه ی صنعت کشاورزی است. در اين بين فناوری نانو به عنوان يک فناوری بین رشته ای و پيشتاز رفع مشکلات و کمبود ها در بسیاری از عرصه های علمی و صنعتی ، به خوبی جايگاه خود را در علوم کشاورزی و صنايع وابسته آن به اثبات رسانيده است. فناوری نانو کاربرد های وسيعی در همه مراحل توليد ، فراوری ، نگهداری ، بسته بندی و انتقال توليدات کشاورزی دارد. ورود فناوری نانو به صنعت کشاورزی و صنايع غذایی متضمن افزايش ميزان توليدات و کيفيت آن ها ، در کنار حفظ محيط زيست و منابع کره ی زمين می باشد.

 

 

بطور كلی كشاورزی‌ دقيق يك نوع نگرش جديد در مديريت مزرعه است. امروزه با استفاده از نانو سنسورها مشخص می شود كه هر قسمت كوچك از مزرعه به چه ميزان عناصر غذائی و سم نياز دارد و بدين وسيله از آلودگی‌ محيط زيست جلوگيری‌کرده، سلامت محصولات و افزايش بازده اقتصادی‌ راممكن می سازد. نانو سنسور ها می توانند با کنترل دقيق وگزارش دهی به موقع نياز های گياهان ،مرکز پردازش اطلاعات سيستم را در نگهداری محصولات ياری نمايد. – ايجاد گلخانه‌هاي كم‌هزينه‌تر با هدف صرفه‌جويي در مصرف انرژي و دوام بيشتر در برابر رطوبت: ساختارهاي نانويي مي توانند گلخانه هايي در حجم كم اما انبوه پديد آورند كه تقريباً با اندازه ای برابر 10 درصد كل مزارع زير كشت در حال حاضر ، مي توانند جمعيت كنوني جهان را تغذيه نمايند. در اين صورت ميليونها هكتار از زمين هاي كشاورزي به محيط هاي طبيعي براي سكونت حيوانات در سراسر جهان باز گردانده مي شوند .

 

 

فهرست مطالب
کاربردهای نانو در زراعت
کاربردهای نانو در اصلاح نباتات
کاربردهای نانو در توليد سموم و کود های موثر و کم خطر
کاربردهای نانو در گياه پزشکی
کاربردهای نانو در تصفيه ی آب و ادوات آبياری
بکار گيري پليمرهاو مواد کامپوزيت براي توليد انواع قطره چکان
کاربردهاي نانو در حوزه ماشين آلات کشاورزي
کاربردهاي نانو در حوزه علوم دامي

دانلود پاورپوينت فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی

دریافت و دانلود فایل”پاورپوينت فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی”

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

دانلود جزوه بیماری شناسی گیاهی

جزوه بیماری شناسی گیاهی

جزوه بیماری شناسی گیاهی

112 صفحه pdf

بحث با مباحث زیر شروع می شود

اهمیت بیماری های گیاهی

تاریخچه بیماریهای گیاهی

طبقه بندی بیماریهای گیاهی

.

.

بحث در نهایت با مباحث زیر تمام میگردد.

آلودگی هوا

کمبود مباحث غذایی

مثالهایی از نقش بر در گیاهان

مثالهایی از نقش کلسیم در گیاهان

 

دانلود جزوه بیماری شناسی گیاهی

دریافت و دانلود فایل”جزوه بیماری شناسی گیاهی”

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

دانلود پاورپوینت تیره بادام هندی Combretaceae

پاورپوینت تیره بادام هندی
Combretaceae

پاورپوینت تیره بادام هندی Combretaceae

به تعداد 14 اسلاید قابل ویرایش

مناسب اساتید و کنفرانس دانشجویان

 

شامل مباحث زیر می باشد.

مقدمه

موطن اصلی و قدمت كاشت :

ارزش غذایی میوه

شرایط آب وهوایی ومحیط كاشت

میوهٔ كاشو

ازدیاد درخت كاشو

كاشت و طول عمر درخت

دانلود پاورپوینت تیره بادام هندی Combretaceae

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت تیره بادام هندی Combretaceae”

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

دانلود تأثیر پوتریسین، نیتریک اکسید و کلرید کلسیم بر روی خواص کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا

توت فرنگی
پوتریسین
نیتریک اکسید
کلرید کلسیم
رقم کاماروسا
خواص کیفی میوه توت فرنگی
تأثیر پوتریسین، نیتریک اکسید و کلرید کلسیم بر روی خواص کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا
دانلود مقاله ژنتیك
دانلود مقاله كشاورزی
دانلود مقالات ترجمه شده ژنتیك

دانلود مقاله ترجمه شده رشته ژنتیك

تأثیر پوتریسین، نیتریک اکسید و کلرید کلسیم بر روی خواص کیفی میوه توت فرنگی رقم ’کاماروسا‘

(Fragaria ananassa Duch.cv. “Cammarosa”)


عنوان انگلیسی:

(,Effects of Putrescine, Nitric Oxide and Chloride calcium on Quality Attributes of Strawberry (Fragaria ananassa Duch.cv.,Cammarosa

*قابل استفاده برای رشته های ژنتیك، كشاورزی و صنایع غذایی


چکیده
امروزه، به دلیل اثرات مضر مواد شیمیایی بر سلامت انسان و محیط زیست استفاده از این مواد با محدودیتهایی روبرو است. از این رو یافتن مواد سالم برای استفاده در تكنولوژی پس از برداشت میوه ها و سبزی ها ضروری می باشد. در این پژوهش اثر پوتریسین در غلظت های 1 و ۲ میلی مول در لیتر، نیتریك اكسید در غلظتهای 3 و 5 میكرومول در لیتر و کلرید کلسیم در غلظت های 25، 50، 75 میلی مول بر عمر پس از برداشت و كیفیت میوه های توت فرنگی رقم’ کاماروسا ‘پس از7و 14 روز نگهداری در دمای ۲ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۵ درصد مورد مطالعه قرار گرفت. صفاتی چون فنول كل، اسیدیته کل، ویتامین ث، سفتی بافت میوه و پوسیدگی میوه ارزیابی شدند. در فواصل زمانی 7 و 14 روز صفات کیفی میوه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد در بین تیمار های رفته در روز 7 آزمایش بیشترین میزان فنل کل مربوط به تیمارهای پوتریسین 1و 2 میلی مولار و در انتهای زمان نگهداری در روز 14 آزمایش، تیمار پوتریسین 1 میلی مولار و تیمار ترکیبی 1 بیشترین تاثیر را در نگهداری محتوای فنل کل داشتند. در روز 7 پس از انجام آزمایش بیشترین میزان اسیدیته مربوط به تیمارهای نیتریک اکسید 3 میلی مولار و کلرید کلسیم 25 میلی مولار و کلرید کلسیم 75 میلی مولار بود و در روز 14 بیشترین میزان اسیدیته مربوط به تیمار ترکیبی 2 بود. تیمار ترکیبی 3 در زمان 7 و در زمان 14 مناسب ترین تیمار برای نگهداری ویتامین C ،تیمارهای ترکیبی 1 و 2 بودند. تیمارهای کلسیم در کنترل پوسیدگی و تیمارهای ترکیبی از سه ماده بیشترین تاثیر را در نگهداری سفتی میوه داشتند.

کلمات کلیدی:

توت فرنگی
پوتریسین
نیتریک اکسید
کلرید کلسیم

مقدمه
توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) متعلق به تیره Rosaceae و جنس Fragaria ودارای 35 گونه می باشد. توت فرنگی، انگور، ذغال اخته و تمشک در گروه میوه های ریز قرار دارند که از میان آنها انگور و توت فرنگی از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و تحت کشت قرار گرفته اند، در حالی که ذغال اخته و تمشک را به صورت بوته های وحشی و خودرو در مناطق مختلف می توان مشاهده کرد (خوشخوی و همکاران، 1371). در تغذیه انسان سه مطلب اساسی مورد توجه است: نخست این كه غذا باید از نظر كمی بتواند احتیاجات بدن از نظر كالری (در ارتباط با فعالیت بدنی) را بر طرف نموده و موجب رفع گرسنگی شود. دوم، غذا باید از نظر كیفی متعادل باشد؛ بدین معنی كه مقادیر كافی از پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و غیره را، كه بدن ممكن است در اثر كمبود هر یك از آنها مبتلا به سوء تغذیه شود، تأمین كند. سوم: دارای اثرات سوءِ نباشد. میوه ها و سبزی ها به عنوان گروه مهمی از مواد غذایی، می توانند برای رسیدن به هر سه هدف فوق كمك كنند، ولی روشن است كه اهمیت یك سبزی یا میوه خاص بستگی به تركیبات ویژه موجود در آن دارد.
پژوهش های علم نوین تغذیه ثابت كرده است كه مصرف میوه و سبزی سبب پیشگیری از ابتلاء به بسیاری از بیماری های رایج می-شود. بنابراین، در كشورهای توسعه یافته مردم در رژیم غذایی خود از میوه و سبزی بیش از فرآورده های دامی استفاده می كنند (اثنی عشری و زکایی خسروشاهی، 1387الف).

فهرست مطالب
چكیده
مقدمه
مواد و روش ها
مواد شیمیایی

تیمار با پوتریسین
تیمار با کلرید کلسیم

تیمار نیتریک اکسید

فنول كل میوه
اسیدیته قابل تیتراسیون
سفتی بافت میوه
تجزیه و تحلیل آماری
نتایج و بحث
جدول(4- 1): نتایج تجزیه واریانس تأثیر تیمارها، زمان نگه داری و اثرات متقابل بر صفات اندازه گیری شده در میوه توت فرنگی رقم کاماروسا
فنول کل میوه ها
شکل1- تأثیر تیمارهای شیمیایی بر فنول کل میوه توت فرنگی رقم کاماروسا

تاثیر تیمارهای شیمیایی بر میزان اسیدیته

شکل2- تأثیر تیمارهای شیمیایی بر میزان اسیدیته میوه توت فرنگی رقم کاماروسا

تاثیر تیمارهای شیمیایی بر میزان ویتامینC

شکل3- تأثیر تیمارهای شیمیایی بر میزان ویتامین ث میوه توت فرنگی رقم کاماروسا

تاثیر تیمارهای شیمیایی بر میزان سفتی

شکل4- تأثیر تیمارهای شیمیایی بر میزان سفتی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا

تاثیر تیمارهای شیمیایی بر میزان پوسیدگی

شکل5- تأثیر تیمارهای شیمیایی بر میزان پوسیدگی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا
جدول 2- تأثیر تیمارهای شیمیایی بر صفات کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا
منابع

دانلود تأثیر پوتریسین، نیتریک اکسید و کلرید کلسیم بر روی خواص کیفی میوه توت فرنگی رقم  کاماروسا

دریافت و دانلود فایل”تأثیر پوتریسین، نیتریک اکسید و کلرید کلسیم بر روی خواص کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا”

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

دانلود پاورپوینت پروژه كارآموزی مرتبط با امور پیمانهای اداره كل منابع طبیعی خراسان شمالی

پاورپوینت پروژه امور پیمانهای اداره كل منابع طبیعی
دانلود پاورپوینت پروژه امور پیمانهای اداره كل منابع طبیعی
پاورپوینت درباره پروژه امور پیمانهای اداره كل منابع طبیعی

دانلود پاورپوینت پروژه كارآموزی مرتبط با امور پیمانهای اداره كل منابع طبیعی خراسان شمالی جهت رشته کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست در قالب 121 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

 

 

حرفه پيمانكاري در ايران ، به عنوان پديده اي مدرن و امروزين با ظهور انقلاب مشروطه آغاز شد نخستين سند برنامه ريزي اقتصادي در ايران به دست مهندسي ايراني به نام ( ضيع الدوله ) ، با عنوان " راه نجات "  نوشته شد و نمايندگان مشروطه خواه، در نخستين قانون محاسبات عمومي در سال 1289 تصويب نمودند كه : « تمام معاملات دولتي ، از خريد و فروش و اجاره و استيجار و مقاطعه بايد با اطلاع عموم و از طريق مزايده و مناقصه صورت پذيرد.» اما تفكر سنتي در برابر اين تغييرات مقاومت مي كرد به طوري كه مقاطعه كاري در ذيل اجاره اشخاص قرار داشت و شالوده انديشه ها ي گذشته در حوزه حقوق مدني ، پيمانكار را « اجير » تلقي مي نمود. اين تعارض سنت و مدرنيسم قريب به يك قرن ادامه يافت

 

 

به طوريكه آنچه نزديك به چهل سال قبل تهيه شده ، تا امروز از نظر مباني و رويكردهاي حقوقي همچنان ثابت مانده است و هنوز پيمانكار ، بعنوان « طرف ديگر قرارداد » ،« با حقوق » برابر تلقي نمي شود بلكه هنوز " اجير " است درحاليكه فروشندگان كالا و تجار بواسطه جايگاه تاريخي خود " تجار محترم " تلقي مي شوند ، و از امتيازات ويژه در زمينه هاي مالياتي و حقوق دولتي بر خور دارند. اما پيمانكاران كه در زمره بخش توليدي كشور تلقي مي شوند ، قبل از اينكه سودي ببرند ، ماليات علي الحساب مي دهند و پيمانكاران حدود 5/2 برابر تسهيلاتي كه تأمين اجتماعي به كارگران تحت پوشش پيمانكار پرداخت مي كند حق بيمه پرداخت مي كنند ، در هنگام پرداخت ماليات در ذيل " صنوف توليدي " به رسميت شناخته نمي شوند بلكه " حرفه خدماتي " تلقي مي شوند

 

 

 

 

 

فهرست مطالب
تاريخچه پيمان و ضرورت توجه به آن
فصل اول پيمانکاري در دستگاه کارفرمايي
بخش اول
طبقه بندي معاملات           
مراحل اجراي طرح
ارکان اصلي پيمان
تعاريف برخي از وازگان قانون مناقصات
طبقه بندي انواع  مناقصات
آشنايي با برخي از عبارات و مفاهيم
بخش دوم :             
مراحل ارجاع كار به پيمانكاران
روش و ترتيب انجام كار
اسنادمناقصه جهت ارزيابي توان اجراي كار
دعوت به مناقصه و تعيين برنده (صورتجلسه گزارش برگزاري تشريفات مناقصه )     
مراحل عقد قرارداد
بخش سوم
نظام مستند سازي
 بخش چهارم
تضمينات
نمونه فرمهاي ضمانت نامه بانكي
بخش پنجم
صورت وضعيت
تنظيم سند هزينه
نحوه احتساب حق بيمه
مفاصا حساب بيمه و ماليات
بخش ششم
ثبت ها و آرتيكل هاي حسابداري
فصل دوم پيمانکاري در شرکتهاي پيمانکاري
 بخش اول
حسابداري قراردادهاي بلندمدت
 بخش دوم
ثبت ها و آرتيکلهاي حسابداري
ضمائم
نتيجه گيري
منـــابع

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود پاورپوینت پروژه كارآموزی مرتبط با امور پیمانهای اداره كل منابع طبیعی خراسان شمالی

دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت پروژه كارآموزی مرتبط با امور پیمانهای اداره كل منابع طبیعی خراسان شمالی”

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

دانلود پاورپوينت گیاه قیاق یا ذرت گل خوشه ای

پاورپوينت قیاق
پاورپوینت در مورد قیاق
پاورپوینت آشنایی با قیاق
پاورپوینت علف های هرز
دانلود پاورپوینت قیاق
دانلود پاورپوینت در مورد قیاق

دانلود پاورپوينت قیاق 10 اسلاید جهت رشته کشاورزی در قالب 10 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش

 

 

ارتفاع این گیاه به 50 تا 150سانتی متر و 3 متر هم می رسد. برگ قیاق باریک و بلند، متناوب، ساده و صاف و طول ان cm 25-20 و گاهی به cm 100 می رسد در حالی که عرض آن از 2 سانتی متر تجاوز نمی کند غلاف برگ شیاردار است و دارای رگبرگ های درشت و موازی است. گل آذین آن خوشه ای باز و مخروطی شکل است، سنبلچه های ریشک دار آن آویزان متراکم و به رنگ سبز یا قرمز متمایل به ارغوانی و کرک درا است و بلندی گل آذین از 15 سانتی متر تا 50 سانتی متر متغیر است.

 

 

ریشه های دائمی آن سطحی و نمو آن بدین ترتیب است که در نزدیکی سطح خاک به جلو می خزد و سپس یک قسمت از آن به سطح خاک نزدیک شده و تولید ساقه می کند. در این موقع از زیر محل نمو ساقه ریشه هایی خارج می شود که به عمق زمین فرو می رود. این گیاه دارای ساقه زیر زمینی با ریزوم قوی و قطوری است. در یک کرت آزمایشی در اروپا به مساحت 10متر مربع و عمق 1 سانتی متر بیش از 6/2 کیلوگرم ریزوم قیاق به طول 91متر با 2000 جوانه زده قابل رویت وجود داشت.

 

 

این گیاهان بیشتر علف هرز مزارع آبی به شمار می آید و علاوه بر مزارع در کنار جاده ها و آبروها می روید. قیاق بومی نواحی مدیترانه وخاورمیانه و ایران است واز گیاهان هرز فاریاب ،باغها وبخصوص یونجه زارهای ایران است. به مزارع نیشکر خسارت می زند وبه دلیل تکثیر سریع گیاهی بسیار مزاحم است. رستنگاه قیاق در بلوچستان- مکران -اشتران کوه-آذربایجان-کرج-ارومیه-اصفهان-مازندران-مینودشت-خرم آباد ولاهیجان گزارش شده است. قیاق دارای سیستم فتوسنتزی C4است . در صورت قرار گرفتن در شرایط تنش خشکی و سرما تولید ترکیبات اسید سیانیدریکی کرده ودر صورت چرای دامها باعث مسمومیت شدید آنها می شود.

 

 

فهرست مطالب

 مقدمه
ریشه و ساختمان زیر زمینی
بذر
خسارتهای قیاق
عوامل و روش های انتشار
غرقاب کردن
پاراکوات

دانلود پاورپوينت گیاه قیاق یا ذرت گل خوشه ای

دریافت و دانلود فایل”پاورپوينت گیاه قیاق یا ذرت گل خوشه ای”

کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

دانلود جزوه بیماری شناسی گیاهی

جزوه بیماری شناسی گیاهی

جزوه بیماری شناسی گیاهی

112 صفحه pdf

بحث با مباحث زیر شروع می شود

اهمیت بیماری های گیاهی

تاریخچه بیماریهای گیاهی

طبقه بندی بیماریهای گیاهی

.

.

بحث در نهایت با مباحث زیر تمام میگردد.

آلودگی هوا

کمبود مباحث غذایی

مثالهایی از نقش بر در گیاهان

مثالهایی از نقش کلسیم در گیاهان

 

دانلود جزوه بیماری شناسی گیاهی

دریافت و دانلود فایل”جزوه بیماری شناسی گیاهی”