فرآیند تولید ماکارونی
دانلود پروژه ماکارونی
پروژه تولید ماکارونی
پروژه فناوری تولید ماکارونی
بررسی فناوری و روند تولید ماکارونی
پروژه تکنولوژی تولید ماکارونی
تاریخچه ماكارونی در ایران
دانلود پروژه ماکارونی
دسته: صنایع غذایی
لیست تمام تحقیق ها,مقاله ها,پروژه ها و مطالب:
دانلود پاورپوینت بررسی اهميت ريزمغذيها و راهكارهاي كنترل كمبود آنها
پاورپوینت بررسی اهميتريزمغذيها و راهكارهاي كنترلكمبود آنها
اهميتريزمغذيها و راهكارهاي كنترلكمبود آنها
بررسی اهميتريزمغذيها
تحقیق اهميتريزمغذيها
ريزمغذيها
آهن
فقر آهن
ويتامين آ
عوارض ناشي از كمبود ويتامين A
منابع غذايي روي
ويتامين د
انواع ويتامين د
منابعويتامين د
ریکتز
نكاتي در مورد ويتامين D
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت بررسی اهميت ريزمغذيها و راهكارهاي كنترل كمبود آنها
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 66 اسلاید
فهرست مطالب:
ريزمغذيها
آهن
فقر آهن
منابع غذايي آهن
گروههاي در معرض خطر کمبود
كمبود: علايم و نشانهها
عوارض و پيامد هاي کم خوني فقر آهن
روشهای پيشگيری و کنترل کمبود ريزمغذيها
آموزش تغذيه
ويتامين آ
نقش بتا كاروتن ها در بدن
گروههاي در معرض خطر كمبود ويتامينA
عوارض ناشي از كمبود ويتامين A
برنامه ملی مکمل ياری
نكاتي در مورد ويتامين A
روي
منابع غذايي روي
علل كمبود روي
كمبود روي: علايم و نشانهها
پيشگيری از کمبود روی
ويتامين د
انواع ويتامين د
دریافت های غذایی مرجع (DRIs)
منابع ويتامين د
منابع غذایی
افراد درمعرض کمبود ویتامین D
علايم و نشانههاي كمبود ويتامين D
ریکتز
توزیع کمبود ویتامینD درنوجوانان
توزیع کمبود ویتامینD درپسران نوجوان
توزیع کمبود ویتامینD در دختران نوجوان
نكاتي در مورد ويتامين D
يد
عوارض فقر يد
روش هاي پيشگيري از كمبود يُد
مقدار مورد نياز روزانه يد
دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت بررسی اهميت ريزمغذيها و راهكارهاي كنترل كمبود آنها”
دانلود پاورپوينت آشنایی با HFCS و كاربرد آن در صنايع غذایی
پاورپوينت HFCS در صنايع غذایی
دانلود پاورپوينت HFCS در صنايع غذایی
پاورپوینت درباره HFCS در صنايع غذایی
دانلود پاورپوينت آشنایی با HFCS و كاربرد آن در صنايع غذایی جهت رشته صنایع غذایی در قالب 56 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش
HFCS مخفف High Fructose Corn Syrup به معني شربت ذرت با فروکتوز بالاست. افزايش روزافزون تقاضا براي قند و نيز افزايش قيمت آن، توجه دانشمندان را معطوف به توليد شيرينکنندههاي ديگر کرد. شربتهاي اينورت و يا شربتهاي داراي ميزان فروکتوز بالا به عنوان شيرينکنندههايي که ميتوانند جايگزين ساکاروز شوند؛ در نظر گرفته شدند. علت اين امر وجود فروکتوز است که داراي انديس شيريني 173 در مقايسه با گلوکز با شيريني 74 يا ساکاروز با شيريني 100 بود.
HFCS شربتي پرکاربرد و در عين حال فروکتوز، منوساکاريدي است که تقريباً 75 درصد شيرينتر از ساکاروز است؛ به همين علت فروکتوز و فرآوردههاي آن، غالباً جانشين ساکاروز ميشوند و ميتوان آن را از هيدروليز ساکاروز به دست آورد.
در طبيعت، فروکتوز (لوولوز) قند اصلي بسياري از ميوهها و سبزيجات است و به همين دليل به آن قند ميوه ميگويند. عسل حاوي 55 درصد وزني فروکتوز بر مبناي ماده ي خشک است. فروکتوز در شکل پليمري، به عنوان اينولين در منابعي از قبيل کنگر اورشليمي، کاسني و گياه مولد قاصدک وجود دارد و ضمن فرآيند با اسيد يا آنزيم آزاد ميشود.(7
فهرست مطالب
مقدمه HFCS
تاريخچه HFCS
توليد HFCS
کاربرد مهندسي ژنتيک در توليد HFCS :
انواع HFCS
HFCS & FDA
اهميت HFCS در آمريکا
مصرف HFCS در آمريکا
مقايسه ي گروه هاي سني مصرف کننده HFCS در آمريکا
مزاياي HFCS
معايب HFCS
منشأ جيوه درHFCS
HFCS آلوده به جيوه
پيشگيري از مسمويت ناشي از جيوه ي موجود در HFCS
کاربردهاي HFCS
کاربرد HFCS در نوشيدني ها
معايب HFCS در نوشابه ها
کاربرد HFCS در بستني
فوايد مصرف HFCS در بستني
مضرات مصرف زياد HFCS در بستني
کاربرد HFCS در بستني
بازار فروش HFCS
نتيجه گيري
منابع
دریافت و دانلود فایل”پاورپوينت آشنایی با HFCS و كاربرد آن در صنايع غذایی”
دانلود اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد
صمغ گوار
آنزیم آلفا آمیلاز
نان تهیه شده از خمیر منجمد
بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد
دانلود مقاله اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد
سیستم همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروش فایل
انجام پروژه و پروژه
fileina
فروشگاه ساز فایل
فروشگاه فایل
خرید مقاله و تحقیق رشته صنای
اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد
صمغ گوار
آنزیم آلفا آمیلاز
نان تهیه شده از خمیر منجمد
بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد
دریافت و دانلود فایل”اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد”
دانلود کنسرو مواد غذایی و تشریح مراحل آن
کنسرو مواد غذایی
صنایع کنسروسازی
مراحل کنسروسازی
پیشینه کنسرو در ایران
تشریح مراحل کنسرو مواد غذایی
كنسرو كردن مواد غذایی
تاریخچه کنسرو سازی در ایران
دانلود پروژه کنسرو مواد غذایی
دانلود پروژه کنسرو سازی
دانلود پروژه رشته صنایع غذایی
کنسرو مواد غذایی و تشریح مراحل آن
کنسرو مواد غذایی
صنایع کنسروسازی
مراحل کنسروسازی
پیشینه کنسرو در ایران
تشریح مراحل کنسرو مواد غذایی
تاریخچه صنایع کنسروسازی
مراحل کنسروسازی 8
دریافت و دانلود فایل”کنسرو مواد غذایی و تشریح مراحل آن”
دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم
تاریخچه گندم
آرد گندم
کنترل کیفی گندم
فرایند آسیاب کردن گندم
دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم
خرید گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی
انجام گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی
سیستم همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروش فایل
fileina
فروشگاه ساز
گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم
تاریخچه گندم
گندم
آرد گندم
کنترل کیفی گندم
فرایند آسیاب کردن گندم
نگهداری آرد:
فصل دوم: گندم 21
فصل سوم: فرایند آسیاب کردن گندم 75
فصل چهارم: آرد گندم 113
فصل پنجم: آزمایشات مربوط به کنترل کیفی گندم 125
فصل ششم: مقدمهای بر میکروب شناسی 137
دریافت و دانلود فایل”گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم”
دانلود پاورپوینت تغذيه در بحران
دانلود رایگان پاورپوینت تغذيه در بحران
دانلود رایگان پاورپوینت رشته صنایع غذایی
پاورپوینت تغذيه در بحران
تغذيه در بحران
نيازهاي غذايي
تعادل و تنوع در برنامه غذايي
گروه هاي غذايي بر اساس راهنماي غذايي
برنامه تغذيه همگاني
برنامه تغذيه تكميلي
برنامه تغذيه درماني
سبد غذايي يكنفر در شرايط بحران
سبد غذايي پيشنهادي جهت تأمين كليه نيازهاي غذايي
دانلود پاورپوینت با موضوع تغذيه در بحران، در قالب pptو در 86 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
چرا غذا مي خوريم ؟
نيازهاي غذايي
تعريف غذا
منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذايي چيست؟
گروه هاي غذايي بر اساس راهنماي غذايي
گروه نان و غلات
گروه سبزيها
گروه ميوه ها
گروه شير و لبنيات
گروه گوشت و حبوبات
چربيها ، روغنها و شيرينيها
بعضي عادتهاي درست غذايي
بعضي عادتهاي غلط غذايي
برنامه تغذيه همگاني
برنامه تغذيه تكميلي
برنامه تغذيه درماني
آموزش تغذيه به مديران و افرادي كه در ارتباط با آماده سازي براي شرايط بحران ملي و پاسخگويي به آنها درگير هستند و به كل جمعيت
سبد غذايي يكنفر در شرايط بحران
سبد غذايي پيشنهادي جهت تأمين كليه نيازهاي غذايي
كودكان 6 تا 12 ماهه
نگهداري مواد غذايي در انبار يا چادر امدادي
شناسايي كنسروجات و قوطيهاي فاسد
تهيه و توزيع مواد غذايي
شستشو ي ظروف و آشپزخانه
مواردي كه در انتخاب مواد غذايي و چيدن آنها در كنار يكديگر بايد مورد توجه قرار گيرند:
پيشنهادات براي بسته بندي به صورت واحد
قسمتی از متن پاورپوینت:
غذا به مواد مايع يا جامدي گفته مي شود که از راه دهان مصرف مي شوند و ضمن برطرف کردن حس گرسنگي نيازهاي بدن را نيز تأمين مي کنند.
بنابراين غذا اعمال زير را انجام مي دهد :
انرژي يا حرارت لازم براي انجام اعمال مختلف بدن مثل نفس کشيدن و فعاليتهايي مثل فکر کردن يا ورزش و. را تأمين مي کند .
تأمين مواد اوليه براي رشد و نمو (بخصوص در کودکان خردسال)
ترميم و جانشين کردن سلولها و بافتهاي مختلف بدن که در اثر فرسودگي از بين مي روند .
غذاها از مواد مختلفي تشکيل شده اند که وجود هريک از آنها براي سلامت انسان لازم است.
تغذيه درست يعني خوردن و به دست آوردن مقدار لازم و کافي از هريک از موادي نظير ويتامينها، آهن، کلسيم و … که باعث تندرستي مي گردند .(رفع نيازهاي غذايي)
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان " تغذيه در بحران" می باشد که در حجم 86 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.
دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت تغذيه در بحران”
دانلود پاورپوینت بررسی خواص پسته و تكنولوژی تولید كره پسته
پاورپوینت خواص پسته
پاورپوینت تولید كره پسته
پاورپوینت خواص پسته و تولید كره پسته
دانلود پاورپوینت خواص پسته و تولید كره پسته
پاورپوینت درباره خواص پسته و تولید كره پسته
دانلود پاورپوینت بررسی خواص پسته و تكنولوژی تولید كره پسته جهت رشته صنایع غذایی در قالب 18 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش
پسته محصولي است كه با شهرت بي نظير خود ،نام سزمين ما را در اقصي نقاط دنيا بر زبانها جاي مي سازد.
پسته ميوه مطلوب و پرطرفداري است از گروه مغزها بوده،و در ميان همه اقلام خشكبار به سلطان مغزها شهرت يافته است.
در برخي مدارك قديمي تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته ديده شده كه احتمالا قديمي ترين ميوه جهان محسوب مي گردد.
به رغم سابقه طولاني پسته در ايران ،پسته كاري در نيم قرن اخير توسعه بيش از پيش يافته است .
از كل توليد جهاني ايران با توليد 57% مقام اول و آمريكا با توليد 17% مقام دوم را داراست .
ايران بزرگترين توليدكننده وصادركننده پسته با توليد بيش از 113000 ميليون تن مي باشد.
پسته ايراني بهترين طعم وكيفيت را در بين پسته هاي توليد شده ،توسط كشورهاي ديگر (آمريكا و تركيه دارد).
فهرست مطالبپ
مقدمه
تنوع پسته ايران
ارزش غذايي پسته
روغن پسته
مواد فرار دانه هاي پسته
اثر فرايند بر چند تركيب شيميايي دانه هاي پسته
فرايند آماده سازي دانه هاي پسته
فرايند توليد كره پسته در مقياس آزمايشگاهي
توليد كره پسته در مقياس صنعتي در كارخانه سلوي
نتايج
منابع
دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت بررسی خواص پسته و تكنولوژی تولید كره پسته”
دانلود پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آنها در صنعت قند
پاورپوینت آنتالپی
پاورپوینت صنعت قند
پاورپوینت آنتالپی در صنعت قند
دانلود پاورپوینت آنتالپی در صنعت قند
پاورپوینت درمورد آنتالپی در صنعت قند
دانلود پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آنها در صنعت قند جهت رشته صنایع غذایی در قالب 20 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش
آنتالپي عبارت است از گرماي موجود در سيال.
آنتالپي يک خاصيت مقداري است که به صورت مجموع انرژي داخلي يک سيستم و حاصلضرب حجم سيستم در فشاري است که ازمحيط برروي سيستم اعمال ميشود و محتواي حرارتي نيز نام دارد.
قبل از تبلور بايد عصاره خام تحت تبخير چند مرحله اي در محدوده فشار تحت فشار جو غليظ و تبلور انجام شود.
در اين فرايند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخيره انرژي قرار مي گيرد.
اين مقاله مربوط به فرايند توليد شکر بر اساس تبخير عصاره چغندر قند و سرد سازي تبلور شکر از عصاره خام غليظ است.
بر خلاف توليد مناسب شکر در اين فرايند عصاره کالکو کربني تصفيه نمي شود و تبلور تبخير شکر از عصاره غليظ با سرد سازي تبلور جايگزين مي شود بنابراين اين فرايند با محيط تطابق بيشتري داشته و انرژي کمتري از دست مي دهد.
فهرست مطالب
تعاريفي ازآنتالپي
در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپي وجود دارد
چکيده
مقدمه
فرايند نمودار جريان
توضيح فرايند نمودار جريان
ديفوزيون
محاسبات مواد ورودي و خروجي در ديفوزيون
Evaporation
چند بدنه ايEvaporatorساختمان
محاسبه مقدار بخار مصرفي براي اواپراتورهاي چند بدنه اي
(Crystallization(cooling
رابطه حلاليت ساکارز با دما
چگونگي انجام کريستاليزاسيون
نتيجه گيري
منابع
دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آنها در صنعت قند”
دانلود پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی
پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی
پاورپوینت آلودگی های محیطی در مواد غذائی
تحقیقآلودگی های محیطی در مواد غذائی
هورمون های موجود در مواد غذائی
چگونگي آلودگي مواد غذايي در طبيعت
طبقه بندی آلودگي های مواد غذايي
انواع آلودگي های مواد غذايي
فلزات سنگین موجود در مواد غذائی
مضرات فلزات سنگین
آرسنیک
سم زدائی فلزات سنگین
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 28 اسلاید
فهرست مطالب:
مقدمه
چگونگي آلودگي مواد غذايي در طبيعت
طبقه بندی آلودگي های مواد غذايي
انواع آلودگي های مواد غذايي
فلزات سنگین موجود در مواد غذائی
مضرات فلزات سنگین
آلومینیوم
آرسنیک
سم زدائی فلزات سنگین
هورمون های موجود در مواد غذائی
قسمتی از متن پاورپوینت:
نظر به اين كه منشاء مواد اوليه غذا با خاك و آب در ارتباط است لذا تعدادي از باكتريهاي موجود در اين دو عامل محيطي به مواد غذايي راه مييابند و باقي ميمانند مگر اين كه در مراحل تهيه غذا، اين باكتريها حذف گردند. علاوه بر اين به طور خاص بعضي از پاتوژنهاي انساني مثلا از طريق منابع آلوده حيواني و نيز از افراد تهيه كننده و جابجا كننده مواد غذايي سرچشمه ميگيرند.