نگهداری غذا
راههای نگهداری مواد غذایی
اثرات روشهای نگهداری مواد غذایی
روشهای نگهداری مواد غذایی
دانلود پاورپوینت نگهداری غذا
دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی
دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی
دانلود پاورپوینت صنایع غذایی
دانلود پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی
دسته: صنایع غذایی
لیست تمام تحقیق ها,مقاله ها,پروژه ها و مطالب:
دانلود پاورپوينت آشنایی جامع با پنير
پاورپوينت پنير
دانلود پاورپوينت پنير
پاورپوینت درباره پنير
دانلود پاورپوينت آشنایی جامع با پنير جهت رشته صنایع غذایی در قالب 58 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش
پنير نوعي شير تغليظ شده است كه عمده مواد جامد آن را عموماً پروتئين
(خصوصاً كازئين) و چربي تشكيل مي دهند
مايع باقي مانده در پنير را آب پنير مي نامند
پنير محصولي است، تازه يا رسيده، جامد يا نيمه جامد كه در آن نسبت پروتئين آب پنير به كازئين نبايد بيش از شيري كه از آن بدست آمده باشد.
فهرست مطالب
روش هاي توليد پنير
انـــواع پــنــيــر
انواع پنير را بر اساس چربي در ماده خشك طبقه بندي مي كنند
قسمت فعال در مايه پنير كيموزين مي باشد
تفاوت UF و RO
فراپالايش شامل دو بخش است
جنبه تمايز فراپالايش از ساير فرآيندهاي غشايي
محدوديت هاي فن آوري غشايي
تاريخچه
کاربردهاي فراپالايش در صنايع لبني
تفاوت صافي هاي معمولي و غشايي
انواع مختلف تصفيه غشايي
تعريف فراپالايش
غشاهاي فراپالايش
عوامل تعيين كننده خواص غشاء
پليمرهاي مورد استفاده در ساخت غشاء
انواع مدلهاي فراپالايش
ملزومات فراپالايش
مرحله Batch
نيمه مداوم
مداوم
دو عامل گرفتگي در صنايع لبني
توليد پنير به روش فراپالايش
تفاوت اصلي پنير UF و سنتي
عوامل مؤثر بر کيفيت پنير UF
مزاياي استفاده از UF در پنيرسازي
دو روش کلي UF در پنيرسازي
دماي فراپالايش
دریافت و دانلود فایل”پاورپوينت آشنایی جامع با پنير”
دانلود بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن
پروژه مراحل ساخت رب گوجه فرنگی
پروژه فرآیند تولید رب گوجه فرنگی
پروژه فناوری تولید گوجه فرنگی
پروژه بسته بندی رب گوجه فرنگی
پروژه کنسروسازی رب گوجه فرنگی
فواید بلانچینگ در تهیه رب گوجه فرنگی
فرآیند تولید کنسرو کردن رب گوجه فرنگی
آزمایشات مختلف تولید رب گوجه فرنگی
دانلود پروژه کارشناسی رشته صنایع غذایی
بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن
گوجه فرنگی
فرایند بلنچینگ
رب گوجه فرنگی
صنعت کنسرو سازی
2-1-1- تاریخچه صنعت کنسرو سازی
2-1-3- تاریخچه کنسرو سازی در ایران
4-1- کارخانه کنسروسازی چیست؟
4-1-1- معیارهای انتخاب محل کارخانه کنسروسازی
1-2-2- ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی
1-2-4- شاخص های یک گوجه فرنگی خوب برای تولید رب
7-2- بلنچینگ
7-2-6- فواید بلنچینگ در تهیه رب گوجه فرنگی
دریافت و دانلود فایل”بررسی روند تولید رب گوجه فرنگی و هدف فرآیند بلانچینگ در آن”
دانلود پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها
پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها
آشنایی با آنزيم ها
تعریف آنزيم ها
طبقه بندي ونامگذاري آنزيم ها
کوفاکتورها
مکانیسم عمل آنزیمها
آلفا آميلاز
بتا آميلاز
گلوکو آميلاز
پولولاناز
بتا گالاکتوزيداز
پروتئازها
لیپازها
پلی فنل اکسیدازها
مکانيسم واکنش قهوه اي شدن
روشهاي کنترل قهوه اي شدن آنزيماتيک
استفاده از مهار کننده هاي آنزيم
استفاده از مهار کننده هاي سوبسترا ها
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 79 اسلاید
فهرست مطالب:
تعریف آنزيم ها
مزیت آنزیمها در مقایسه با کاتالیزگرهای شیمیائی
طبقه بندي و نامگذاري آنزيم ها
کوفاکتورها
مکانیسم عمل آنزیمها
آلفا آميلاز
بتا آميلاز
گلوکو آميلاز
پولولاناز
بتا گالاکتوزيداز
پروتئازها
لیپازها
پلی فنل اکسیدازها
مکانيسم واکنش قهوه اي شدن
روشهاي کنترل قهوه اي شدن آنزيماتيک
استفاده از مهار کننده هاي آنزيم
استفاده از مهار کننده هاي سوبسترا ها
استفاده از مهار کننده هاي محصولات براي جلوگيري از تشکيل پليمر
سولفيتها
ليپوکسي ژناز
اسکوربیک اسیداکسیداز
گلوکز اکسيداز
کاتالاز
پراکسيدازها
گزانتین اکسيداز
آنزيمهاي پکتيکي
پکتين استراز
پلي گالاکتوروناز
پکتات لياز
فيتازها
هيدرولازها
طبقه بندي هيدرولازها
استراز ها
روشهاي تثبيت آنزيم
اصول واکنشهاي آنزيمي
عوامل موثر بر سرعت واکنشهاي آنزيمي
قسمتی از متن پاورپوینت:
آنزیم ها ترکيباتي پروتئيني هستند که به عنوان بيوکاتاليزور، برخي از واکنشهاي خاص بيو شيميايي بخش کوچکي از مواد غذايي را تشکيل مي دهند و ممکن است باعث ايجاد اثرات مطلوب يا نامطلوب در ماده غذايي شوند. اين مواد با کاهش انرژي اکتيواسيون باعث افزايش سرعت واکنش شده و ممکن است پروتئين ساده بوده و يا داراي کوفاکتور هايي ازجمله حاوي يونهاي فلزي باشند .
دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت آشنایی با آنزيم ها”
دانلود پروژه صنایع کنسروسازی
مراحل کنسروسازی
پیشینه کنسرو در ایران
تشریح مراحل کنسرو مواد غذایی
كنسرو كردن مواد غذایی
تاریخچه کنسرو سازی در ایران
دانلود پروژه کنسرو مواد غذایی
دانلود پروژه کنسرو سازی
دانلود پروژه کنسرو
دانلود پروژه صنایع کنسروسازی
دانلود پروژه کارشناسی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی با عنوان صنایع کنسروسازی
کنسرو
Conservor
کنسروکردن
صنایع کنسروسازی
تاریخچه صنایع کنسروسازی
دریافت و دانلود فایل”دانلود پروژه صنایع کنسروسازی”
دانلود پاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایي
پاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایي
پاورپوینت آلاينده هاي مواد غذایي
تحقیقآلاينده هاي مواد غذایي
آلاينده هاي مواد غذایي
ارزیابی سمیت مواد
مهمترین سموم موجود در موادغذایی
بیماریهای ناشی از وجود نیترات ونیتریتها درموادغذایی درانسان
روشهای کاهش نیترات ونیتریت در اب اشامیدنی
مشخصات فایل:
عنوان: پاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایي
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید:80 اسلاید
فهرست مطالب:
مقدمه
ارزیابی سمیت مواد
مهمترین سموم موجود در موادغذایی
طبقه بندی افت کشها
توصیه شده درصیفی جاتMRL
نیتراتها –نیتریتها–نیتروزامین ها
بیماریهای ناشی از وجود نیترات ونیتریتها درموادغذایی درانسان
متهموگلوبینمی
روشهای کاهش نیترات ونیتریت در اب اشامیدنی
محافظت کننده های محصولات کشاورزی
علف کشها
حشره کشها
شناسایی باقیمانده مواد محافظ در موادغذایی
فلزات سنگین
(جیوه)
سرب
کادمیوم
سموم میکروبی
سموم باکتریایی
انتروتوکسین ها
علایم بالینی مسمومیت
بوتولیسم
رایج ترین قارچهایی که سبب بیماری میشوند
قارچها
توکسینهای تولیدشده توسط قارچها
الکالوییدهای ارگوت
افلاتوکسین ها
افلاتوکسین
داروهای دامی و مکمل ها
انتی بیوتیکها
ترکیبات ارامبخش
هورمونهای تیرویید
مسمومیت با TCDD
الاینده های حرارتی
فورانFuran
ماهی و صدف های الوده
منابع
اندازه گیری میزان دی اکسین ها در مواد غذایی
مایکوتوکسینها
قسمتی از متن پاورپوینت:
ترکیبات الاینده بطور خواسته ویا ناخواسته از محیط وارد مواد غذایی میشوند.
این ترکیبات وارد زنجیره غذایی موجودات زنده شده ودر نهایت سلامت انها را به خطر می اندازد و به
همین دلیل به انها الاینده گوییم.
این الاینده ها از منابع مختلفی وارد زنجیره غذایی میشوند که مهمترین انها عبارتند از:
1- الاینده های حاصل از سوختهای فسیلی –ازمایشاتهستهای–کارخانجاتصنعتی (مانندانواعفلزات–دیاکسین ها –پلیامیدهیدروکربنهاو …)
2-الاینده هایی که در بسته بندی مواد غذایی استفاده میشود ووارد زنجیره غذایی میشود مانند
مونومرها –پلیمرها–پلاستیسایزرها–پلیکلرینیتدبیفنیلها–شویندههاوضدعفونیکنندهها
3- الاینده های میکروبی نظیر مایکوتوکسینها و انتروتوکسینها
4- الاینده های کشاورزی مانند باقیمانده کودها –افتکشها–هورمونهای گیاهی
5- مواد شیمیایی که در دامداریها و مرغداریها استفاده میشود و وارد زنجیره غذایی انسان میشود مانند داروها و مکمل های غذایی که در دامها استفاده میشود.
دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایي”
دانلود نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
غذاهای نانو
کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
کاربرد نانو در صنعت بسته بندی صنایع غذایی
دانلود پروژه رشته صنایع غذایی
دانلود پروژه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
نانو تكنولوژی،فناوری نوین
تعریف نانو تكنولوژی
نانو
نانو تكنولوژی
فناوری نانو
صنایع غذایی
اصول پایه نانو تكنولوژی 4
اساس ارتباط نانو تكنولوژی و علم و تكنولوژی غذا 5
نانو کامپوزیت ها 10
نانو کپسول 10
نانو تکنولوژی برای توزیع تحت کنترل و سیستم کپسولی 10
مزایای متعدد سیستم کپسولی 11
نانوسنسورها 12
پتانسیل نانو سنسورها و تحقیقات در صنعت کشاورزی و غذا 13
نانوفیلترها و کاربرد آنها در بیوتکنولوژی 14
بسته بندی نانو Nano packaging 16
کاربرد های نانو در صنعت بسته بندی 17
غذاهای نانو Nano Food 17
نانو تکنولوژی در صنایع غذایی
دریافت و دانلود فایل”نقش فناوری نانو در صنایع غذایی”
دانلود مطالعات فنی و ارزیابی هزینه بسته بندی کالا
دانلود پروژه مالی بسته بندی
دانلود پروژه مالی
دانلود پروژه مالی بسته بندی
دانلود پروژه مالی رشته حسابداری
دانلود پروژه مالی رشته حسابداری با عنوان بسته بندی
دانلود پروژه بسته بندی
مطالعات فنی و ارزیابی هزینه بسته بندی کالا
دانلود پروژه رشته حسابداری
مطالعات فنی و ارزیابی هزینه بسته بندی کالا
بسته بندی
پروژه مالی
برآورد هزینه مالی و اقتصادی
فصل اول- چکیده مطالعات فنی، مالی و اقتصادی
2-1-5 شماره تعرفه گمرکی
فصل سوم :مطالعات فنی
3-3 بررسی ایستگاهها، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
فصل چهارم- بررسی های مالی و اقتصادی
4-1 اطلاعات مربوط به سرمایه در گردش و برآورد آن
//////////////////////////////////////////
دانلود پروژه های مالی حسابداری:
دانلود پروژه مالی حسابداری مبلمان
دانلود پروژه مالی حسابداری موسیقی
دانلود پروژه مالی حسابداری شركت هدیه طلا
دانلود پروژه مالی حسابداری اداره پست و تلگراف
دانلود پروژه مالی حسابداری شركت نوین گستر سایپا
دانلود پروژه مالی حسابداری شرکت تكنوع خاورمیانه
دانلود پروژه مالی حسابداری شرکت گسترش انفورماتیک ایران
دانلود پروژه مالی حسابداری شرکت توزیع برق همراه با ترازنامه
دانلود پروژه مالی حسابداری پروژه حسابداری مالی ایران خودرو دیزل
دانلود پروژه مالی حسابداری كارخانه برق شهری و امور مالی در صنعت برق
دانلود پروژه مالی حسابداری امکان سنجی و برآوردهای هزینه ای صنعت بسته بندی
دانلود پروژه مالی حسابداری بررسی مالی شرکت تولیدی روغن موتور شرکت اطلس میکال
دانلود پروژه مالی حسابداری بررسی سیستم خرید و انبارداری در شرکت ساسان
دانلود پروژه مالی حسابداری صورتهای مالی و انواع متفاوتی از روشهای حسابداری مالی و صنعتی شرکت
دریافت و دانلود فایل”مطالعات فنی و ارزیابی هزینه بسته بندی کالا”
دانلود پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
تحقیق آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
تاريخچه كنسرو
ابداع روش كنسرو
مراحل كنسرو كردن
درب بندي قوطيهاي كنسرو
سرد كردن بسته هاي كنسرو
تعيين زمان نگهداري كنسروها
دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی، در قالب pptx و در 46 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
تاريخچه كنسرو
ابداع روش كنسرو
مراحل كنسرو كردن
فرآورده هاي دامي
مواد اوليه نيمه آماده
وظايف اسيدها در مواد غذايي
درجه بندي مواد اوليه
جداكردن ناخالصيها
آماده كردن ماده اوليه
بلانچينگ
فرمولاسيون
پر كردن در بسته
خارج كردن اكسيژن و گازها
درب بندي قوطيهاي كنسرو
دما دادن و پختن محصول در داخل بسته
سرد كردن بسته هاي كنسرو
كارتن گذاري و نگهداري قوطيها
تعيين زمان نگهداري كنسروها
ميكروبيولوژيكي كنسروها
كارتن گذاري و نگهداري قوطيها
طبقه بندي غذاهاي كنسرو شده بر اساس PH
بسته بندي كنسروها
بسته بندي هاي پلاستيكي سخت
بسته بنديهاي قابل انعطاف و مقاوم در برابر دما
كنترل كيفي و مسائل بهداشتي كنسروها
درجه بندي نواقص قوطي كنسرو
بازرسي ظاهري قوطي
عوامل تورم در قوطيهاي كنسرو
انواع تورم
بازرسيهاي پس از باز كردن قوطي
آزمون قوطيهاي كنسرو و حصول اطمينان از سلامت آنها
آزمون محتوي قوطي
بررسي تورم قوطي در هنگام باز كردن
آزمونهاي قوطي كنسرو
قسمتی از متن:
كلمه كنسرو سازي از لغت يوناني conserver به معني حفظ كردن گرفته شده است.
تعريف كنسرو كردن : عبارتست از ايجاد شرايط كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود.
اصل كنسروكردن مواد غذايي:براساس از بين بردن مقاوم ترين ميكروب بيمـاريزا نسبت به حرارت ميباشد كه باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميباشد و يك باكتري غيربيماريزا ديگر كه مقاومت زيادي در مقابل حرارت دارد.
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی" می باشد که در حجم 46 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده است و قالب آن را به راحتی و به دلخواه می توان تغییر داد.
دریافت و دانلود فایل”پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی”
دانلود پاورپوینت تشریح محصول غذایی شکلات
پاورپوینت شکلات
دانلود پاورپوینت شکلات
پاورپوینت درباره شکلات
دانلود پاورپوینت تشریح محصول غذایی شکلات جهت رشته صنایع غذایی در قالب 54 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش
شکلات يکي از شيريني هاي پر طرفدار در بين مردم جهان مي باشد.اين محصول از ويژگي هاي جالبي برخوردار است ، چرا که در دماي اتاق به حالت جامد مي باشد اما بهمحض قرار گرفتن در دهان ذوب مي گردد، دليل اين خاصيت وجود نوعي چربي در ترکيب شکلات است که کره کاکائو ناميده مي شود. کره کاکائو در دماي زير 25 درجهسانتيگراد جامد است.
علاوه بر اين شکلات داراي طعم بسيار دلچسب و شيرين است که اکثر مردم آنرا مي پسندند. نکته جالب توجه اينست که در ابتدا شکلات تنها به صورت يک نوشيدني پرچربي ونامطلوب مصرف مي شد ولي به مرور تا حد چشمگيري توسعه و گسترش يافت که شايد اين خود يکي از رموز تاريخ باشد.
فهرست مطالب
معرفي و شناخت محصول
تاريخچه پيدايش محصول
شمارة تعرفه گمرکي
شرايط واردات
بررسي و ارائه استاندارد
قيمت توليد داخلي و جهاني محصول
موارد مصرف و کاربرد شکلات
چرا شكلات براي شما خوب است
اهميت استراتژيکي
وضعيت و جايگاه صنعت شيريني و شکلات درايران چگونه است
مصرف داخلي شيريني و شکلات و ميزان توليد داخلي چه ميزان است
کشورهاي توليد کننده و مصرف کننده محصول
بررسي روند واردات محصول
بررسي روند صادرات
وضعيت صادرات شيريني و شکلات درحال حاضر چگونه است
بررسي نقاط قوت وضعف تکنولوژي مرسوم
برآورد هزينه ها
ساختمان
ماشين آلات
ميزان سرمايه در گردش
حقوق و دستمزد پرسنل اداري
حقوق و دستمزد پرسنل توليد
تاسيسات مورد نياز
هزينه هاي قبل از بهره برداري
هزينه هاي ثابت سرمايه گذاري
وضعيت حمايت هاي اقتصادي و بازرگاني
پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح